IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
23.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 096 (1.7.2008 alkaen)
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 16
Keski-ikä
27,5 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,5 vuotta
Ylläpitäjä
medu

Jäsenet (16)

Marucchinmedukohuke-{Ruder}now-rahobittiAngelOfMusicdiary^mew^^^llaura^Ame^lovejuiceDomiePiruh^microphoneayeseasaltgale
- Vanhemmat »

Kyu#007Luonut: KyuKeskiviikko 26.11.2008 22:01

hallelujah~

Koeviikko ohi~
Jees!




Kyu sanoo:
Mä taidan kuolla tnä.


***** sanoo:
kuisny?

Kyu sanoo:
Ku oon aivokuollu.

***** sanoo:
Okei.

Kyu sanoo:
Okei.

***** sanoo:
Okei.


GIRLYGIRLYMANN~

Kyu#004 // MY SWEET SIXTEENLuonut: KyuPerjantai 21.11.2008 17:41

Yeh~ Vihdoin.

Nonni, ny on sitte enää 365+365 päivää nii oon 18!!!!

Sain Cämerä! Yei~

Lol.

Jees.

エープ。。!

I haven't updated in _ages_! I'm such a lazyass biaché.. XP

Anyways, it means that this time there will be lots and lots of text for you to read - and for me to write.. This entry will contain random Japanese, English and Finnish. Why? Because I can! (≧∇≦)

***

Ensinnäkin.. kerron hieman Helsingin-matkastamme with Lazzi & co.

Kerrankin saimme Lazzin kanssa shopata ihan rauhassa koko päivän sydämemme kyllyydestä - ja sen sitten todellakin teimmekin, minä olletenkin.. (^^;; ) Rahaa paloi ihan kiitettävästi, mutta ajattelin, että ei sinne Hesaan nyt ihan joka päivä pääse, joten pistetään nyt kerrankin oikein kunnolla ranttaliksi. o(≧∇≦o)

Ostin kolme sormusta, muita koruja, minikruunun 「olen halunnut sellaista vuodesta nakki ja makkara!」, kengät, vaatteita.. ja varmaankin jotakin muutakin, mitä en juuri nyt muista.. (^^;; ) Ai niin! Ainakin yölasit kuuluvat tuohon listaan mukaan.. =DD Helsinki ja varsinkin sen erityisliikkeet ovat vaarallisia. (^■^*)

Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään esim. Backstreetistä, ja syykin löytyy. En enää niinkään välitä jrock-tyylisestä pukeutumisesta.. Mikä on sinänsä valitettavaa, koska minulla sen tyylin kledjuja ihan mukavasti sattuu olemaan, joten olenkin päättänyt ainakin jotakin pistää myyntiin Huuto.nettiin.. Dekoraan liittyvää esineistöä yms. minulla myös on _aivan liikaa_, eikä sekään tyyli enää niin paljon kolahda.. Sama juttu on käynyt lolitatyylien kohdalla. Mutta joistakin vaatteista, kengistä ja koruista en siitä huolimatta aivan lähiaikoina luovu! (●>ω<●)

Syytän tyylimuutoksesta enimmäkseen viime syksynä saamaani työpaikkaa Kankaan koululta kouluavustajana - silloin oli pakko nimittäin hylätä japsityylit, ja pukeutua aikuismaisesti. Osatekijänä on myöskin nykyinen rankka jpopmusiikin kulutukseni - erityisesti ジャニーズ on sekoittanut minut.. 米^−^米 Ja sitä kautta sitten vanha rakkauteni GYARU-tyylejä kohtaan palasi..

Joskushan olin kovinkin kiinnostunut manbasta ja gangurosta, mutta nykyään ne ovat minulle liian raisuja. Ihan "tavallinen" gyaru, ganjiro, himegyaru ja onee gyaru ovat ne minun juttuni. (^___^) あつ。。 Tunnen itseni niin vanhaksi.. xP

Kävin tässä eilen kuolaamassa Shibuya109:n sivuilla galkamaa.. KUOLIN!! Totally. I mean it. Minun on PAKKO, P-A-K-K-O, päästä sinne kiertämään! Tai jos jollakin asuu kaveri Japanissa, niin voisiko pyytää tätä käymään katsomassa tiettyjä juttuja sieltä minulle..? (★ ̄∀ ̄★)

***

Se siitä - tällä erää. (;≧∇≦) =3 ホッ

Seuraavaksi.. Pari hieman myöhästynyttä syntymäpäiväonnittelua.

Nimittäin, July 4th is not only USA's independence day, but also the birthday of a two ジャニーズ boys. ;3

First:

お誕生日おめでとうございました、NEWSの増田貴久さん!あなたは22さいです。これからも頑張ってください。σ(゚ー^*)

Eli, NEWS:in Masuda Takahisa täytti 4. heinäkuuta 22-vuotta. Eipä uskoisi sillä babyfacellä, että herra on meikäläistä kaksi vuotta vanhempi.. ヽ(*’-^*)。 Tiesittekö muuten, että ennen kuin tunsin ketään NEWS:ista, Massu oli suosikkini? そうです。Toivottavasti nuorimies vietti hauskan ja railakkaan syntymäpäivän.. ;DD

Ja sitten.. pääsemme henkilöön, joka on viime viikkoina minua vainonnut, ja vainoaa edelleen. Kuka muu voikaan olla kyseessä kuin itse:

赤西仁さん!!本当にお誕生日おめでとうございました!24さい。そしてヒップ・スウィレルはBETTER THAN EVER!! XDD

Ja niille, jotka eivät tuosta ottaneet selvää hölkäsen pöläystä, niin 24-vuotta täytti KAT-TUN:n A, Akanishi Jin. Ehkä on parasta, että en ala tässä sen enempiä herrasta hehkuttamaan, koska sille ei tulisi loppua, ja kello näyttää jo aika mukavia lukemia.. ( ̄▼ ̄)

でもさ。。

仁さま!!ジャイアントさん! XDD 「"GIANT" - japanilaiset fanitytöt joskus kutsuvat Jiniä tuolla nimellä. I find it quite hilarious - and somewhat double-meaning and perverted.. XPP」

Lanteet sentään vielä liikkuvat Ricky Martinin malliin, vaikkei enää siinä iässä ollakaan, jolloin KAT-TUN vielä voltteja veteli.. =DDD

***

Lisää hehkutusta, ihqtusta + paljon muuta 「no nyt tämä muuttui joksikin mainokseksi xD」 myöhemmin.

いってらっしゃい!(⌒▽⌒)ノ_彡☆バンバン!

*** BONUS: PIC OF THE OTHER B-DAY BOY、赤西仁. (^__^) ***

「Probably, I will be flooding this diary with his pictures in the long run.. XDD」
- Vanhemmat »