IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
4.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 558 (1.7.2008 alkaen)
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 14 (43 %)
Poikia: 19 (57 %)
Keski-ikä
25,9 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,9 vuotta
Ylläpitäjä
TuHa
Valvojat
Brandonlee, BrianvitunJones, Aavikkohylje, Criphaa, TuHa

Jäsenet (33)

[sam-sam]_imppa_KeksiHumanisticANNADAAPowerslave^confusingblameBrianvitunJonesMAK33akela-SaPHIre-AavikkohyljemelizaJacckPSGLustop
- Vanhemmat »

TuHa8 päivää!!!!Luonut: TuHaLauantai 11.07.2009 03:35

...ja tapahtuu jotain hyvin jännittävää. Sittenpähän näette! zekatkaa yhteisö ja liittykää tähän jännittävään lähtölaskentaan: Bloodsucker Circus

ps. "Varokaa heikkoja jäitä, HMMMMMMMMMMMM" -ilme mulla <33
rikhard: dodih lähtee seuraava ralli! ... sen nimi on...
HC: USA!
TH: Ei oo Usa
rikhard: Ei oo usa.. TÄÄ ON RUOTSI!1



-hienoja !

TuHaVarjoankkarock!Luonut: TuHaKeskiviikko 27.05.2009 17:12

Kaaaaikki kahttomaan BSC:n festarikeikkaa!!!<3
Lissee infoo tulee kuhan kerkeen sitä saamaan!

TuHaBSC<3 I love this band...Luonut: TuHaLauantai 16.05.2009 14:43

Jack|0.o~ sanoo:
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Jack|0.o~ sanoo:
tuu ja rakasta mua jookos kookos :)
TuHa sanoo:
kyyyyllä se käy ;)
TuHa sanoo:
mut siis mitä hä :D
Jack|0.o~ sanoo:
välil on vaan sellasii hetkii, ku haluis vaa halata kaikkiii
TuHa sanoo:
^^
Jack|0.o~ sanoo:
|Brandonlee| sanoo (11:36):
no mä pompin munasillaa himas
Jack|0.o~ sanoo:
<3
TuHa sanoo:
:D:D
TuHa sanoo:
mulki on vaan bokserit :O
Jack|0.o~ sanoo:
vähän ootte hitaita
Jack|0.o~ sanoo:
mulla on jo keikka vaatteet!
Jack|0.o~ sanoo:
munasillaan olin siin 10 aikoihin
vähänkö siistii ??

Ihan loistavaa..
Kevät ON JO .. paria pakkasaamua lukuunottamatta.
Levyä on odotettu vähän niinkuin kaksi kuukautta. Kesä tulee vallan äkkiä.
Nyt jos koskaan on aika valtavirran pieksemiselle. NYT ON AIKA.. pojat pistäkää vauhtia tai ette kukista stadin skeneä. JULKASKAA SE LEVY!
Nonnii!!!!

SinnerSixtySixin demonjulkaisun odotteluaika alkaa vähitellen pienentyä siihen malliin, että katsoin parhaaksi kirjoitella tähän hienoon mediaan, galtsun päiväkirjaan, vähän lisää itä-vantaan rock-scenen kuulumisia.

Homma menee näin: Let it go with rock n' roll demo jossa itsekkin mallikkaasti hoidan vokalisointia julkaistaan 27.2.2009, ja mikäs julkaisu se sellainen on jolla ei ole julkkarikeikkaa?! Niinpä, sitä minäkin. Tämähän tarkoittaa sitä, että Pohjois-Haagan Nuorisokahvila "Clubin" tarjoamat tilat toimivat paikkana keikalle jolla juhlistetaan syntisten kuuskutosten uutta julkaisua. Tapahtumassa S66:n lisäksi esiintyvistä yhtyeistä on vielä epäselvyyttä, mutta varmaa on, että sielä esiinnymme ME, BLOODSUCKER CIRCUS. Tiedossa on melekoset pirskeet, ja ois aikas mahtavaa jos pääsisit kaikkien kavereides kanssa paikalle, no matter who you are! Ja ihan totta, _KAIKKI_ paikalle!

Tilaisuushan on siis päihteetön, ikärajaton, alkaa vissiin 18.00, ja mä vihaan sua loppuelämäni jos et tuu!!!!!111elevenone,. >:((

With luv, TuHa, BSC.

PS: Hän, joka spottaa tekstistä Smack-quoten saa paikan päällä multa kapulan!<3

Ja Ari, se on rumpukapula.
! KEIKASTA JA TUNNELMISTA SEN YMPÄRILLÄ !:
17.1.2009 Saavuin Myyrmäen arkkiin ikäänkuin bändin roudarina/kitarateknikkona (minälie).
Luovutin telecaster -kepakkoni Cripelle ja siitä alkoi virittely ja backstage säätö.
BSC valittiin viimeiseksi esiintyjäksi ja sitä ennen soitti kaksi vauhdikasta yhtyettä.
Viimein tuli illan pääesiintyjän vuoro ja bändi sekä aiemmin paikalle saapunut Kuhakeisari tulivat kokoamaan kamat ja laittamaan saundit kondikseen.
SIRKUS ON SAAPUNUT JA VALMIINA ALKAMAAN:

Bändi soitti enimmäkseen vanhaa settiä mikä kävi vallan mainiosti, sillä yleisö oli täynnä yhtyeen vanhoja ystäviä + muita sen aiemmin nähneitä nuoria ihmisiä.
Mikkiständin ja Mikrofoonin voimakkuuden ongelmista huolimatta 'Perse' tekstillä varustetulla kitaralla varustetun Mr Big C:n tulkitsemana Hittikappale 'Angel' tempaisi hyvin mukaansa.
Jäpät näyttivät lavalla hyvältä myös rokkaavan 2.kappaleen Hurricanen aikana, Mahdollista jännitystä ei heistä juurikaan huomannut .
Hieman rauhallisempi 'Trashy Life' antoi yhtyeen basisti Jack Nevadalle ja tappokitaristi BG Loudille suunvuoron ja he käyttivät sen äänekkäästi ja asenteella.
Letkeä meininki jatkui aina cover kappaleeseen asti jonka nimeksi mainittiin 'Run Rabbit Run' ja esittäjäksi vitsikkäästi 'Sma -fuckin'- ck' elikkä siis Smack -yhtyeen kappale, josta hieman nykyaikaisempi ja BSC-henkisempi liveversio.
Ennen lopetusbiisiä yleisö sai kuulla vitsin ja sitä kehotettiin olemaan vielä kerran mukana ja kokonaisuudessaan tulemaan hieman lähemmäksi, sillä menevääkin menevämpää 'Power From Garage' -kappaletta ei sovi tuhlata paikallaan seisoskelemiseen. Mitä lähemmäksi loppua lähestyttiin sitä vauhdikkaammaksi bändi kävi .. kappaleen loputtua kitara lensi yleisön sekaan ja soittajat hyppelehtivät aina rummun lyödessä. Vilkkuvien valojen himmetessä BG soitti riffin vielä kerran ja keikka oli ohi. EI! sillä nyt oli vuorossa rumpali TuHan pois vieminen jonka avulla saatiin myös suuri osa yleisöstä ulos. no sitse loppu.. Kehuja sateli niin miksaamosta kuin muiltakin bändeiltä. faneilta ei tarvitse edes kysyä

TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA! Keikkaa pukkaa ja uusia biisejä tulossa.. taas on aika Rokkia soittavan Sirkuksen vallata kadut.

TULUKEE KATTOON!!!!1 -Jon (20.1.2009)
Kuten jotkut ystäväni ja tuttavani tietävät, hengasin viime keväänä laulusolistina Rock N Roll-yhtyeessä nimeltänsä Bloodsucker Circus.. Oma mukanaoloni viisihenkisessä bändissä kuitenkin kesti vähemmän kuin kenenkään muun yhtyeen jäsenenä olleen kaverin jäsenyys. (nimivaihdokset huomioimatta)

Kesän alettua yhtyeelle alkoi suhteellisen pitkä tauko. Syksyllä jatkettiin kolmihenkisenä (BG-TuHa-Jack) Zanderorin a.k.a. Kuhakeisarin (kitara) siirryttyä taustajoukkoihin.

Viime syksyä tuntui varjostavan lievä epävarmuus jatkosta ja tökkivä treenitahti. Puskaradiossa kuhistiin jo yhtyeen totaalisesta hiipumisesta. Kuitenkin kolmikon keskinäinen päättäväisyys sai heidät pyrkimään uuteen vauhtiin. Ensitöikseen he päättivät hankkia uuden laulusolistin joka mahdollisesti hallitsisi myös kitaransoiton. Hommaa vakavissaan ottavia kokeilijoita ei ensin tahtonut osua kohdalle, kunnes yhtyeen suuri ihailija, kitaristi Mr. Big C päätti pyytää mahdollisuutta kokeilla Bloodsucker Circusta.

Nyt on vuosi vaihtunut, Crippe on vakituinen jäsen ja ensimmäinen keikka takana!

ETTÄ HYVÄ BÄNDI!
- Vanhemmat »