IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
26.9.2010
Tilastot
Käyntejä: 2 590
Koko
28 jäsentä
Tyttöjä: 21 (75 %)
Poikia: 7 (25 %)
Keski-ikä
21,7 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,2 vuotta

Jäsenet (28)

renegade-nooraemilia-ENDOR`SupahNyahvllmaoveranalyzedNapsuChanOttO\iitulovesnobodyMIRDDE-gfdgorchidFriidsQ-heinips666sekitanPerunamuussi-

Aissi!!!!!Luonut: AissiLauantai 16.07.2011 19:50

AAAA TAALLA TULEE JOKU 2PM SHOW. <3 Me likes! Nauran tolle vedet silmissa

Hitto, oon ostanu vaan 8 levya, yhden leffan ja yhden live-dvd:n ja isa laittaa jo nyt stoppia, ku kuulemma tulee muute laukkuun ylipainoo. >( Murrrr...

Mut niin, taalla on ollu niiiiiin loistavaa! Loysin kolmantena paivana yhen aivan ihanan pienen levykaupan jossa oli kaikkee mahollista levya maan ja taivaan valilta! Ostin sielt sit BIG SHOW2 dvd:n, 2PM:N Hands up special editionin, Jang Woo Hyukin levyn, B2STin Fictionin jonkun limitedin, sellasen hiton ison lootan jossa tuli paita ja pinsseja mukana. Sit sain sielta kassalta viel ties kuin monta julistetta ja se myyja oli kiva! C: No Mitas muuta, sitten ostin ostareilta vaan yhet shortsit, jouduin sisaanheittajan uhriksi koska olin tyhma ja utelias turisti ja jouduin sisalle johonki kosmetiikkaliikkeeseen. En sit kehannu lahtee sielta ostamatta mitaan, nii ostin sit yhen omenavoiteen.

Seuraavana paivana kaytiin yhella temppelilla turistikierroksella. Siella otettiin kuvia ja kierreltiin. Sit yht'akkia sellane mielettoman sopo jatka tuli siihen puhuun!
Jatka: Hello, where are you from?
Isa: We're from Finland
Jatka: Ooh, Pinlandeu, I'm Korean
Mervi, Meitsi ja Isa: -nauretaan- I can believe it
Jatka: -sanoo isalle- You look really good!
Voi luoja oikeesti, isa vaan kiitteli varsin hammentyneena ja ma ja Mervi nauretaan perseitamme irti. Vaikka luultavasti mun kasvoilla oli sellane FML-ilme, ku isaa vaa kehuttiin lol. XD

Noo ei siina mitaan, sen jalkeen mentiin museoon, sit yht'akkii kaks tyttoo tulee vaan kysyy et saako kuvan mun kanssa. Poseerattiin sit siina ja kiiteltiin toisiamme ties kui monta kertaa mut aawww, ne oli kivoja~! ;----;
No sen jalkeen sit ostin viel yhest kirjakaupasta toisen 2PM:n levyn, Again&Again. Myohemmin poikkesin sit yhes toises levyliikkees, josta ostin HoMinin Keep your head downin, Super Juniorin Bonamanan, ja yhden leffan, jonka nimee en oo viela saanu selville. Anyway, sellane sotaleffa missa on BB:n TOP, sit SeungRin VVIPin ja U-KISSin ONLY ONEnin.

Mut sit eilen ostin jotain turistiroinaa, Junior-lehden, sanakirjan, jonkun lehden jossa oli BIG BANGista juttuu, kaks sellast julistesettia, toisen TVXQ:sta ja toisen BIG BANGista ja sit tuliaisia.
JA sit loysin yhelta torilta tollasen unelmien Supreme-laukun! Helsingissa vastaavat on ainaki 80e, ja toi oli vaan eurossa reilut pari kymppia. ;___; Eilen sit satuttiin kaymaan kanssa yhdella aukiolla, missa oli joku ilmaistapahtuma. Siella oli ihan jumalattomasti ihmisii, ja siella oli eri tanssiryhmia eri maista. Ei hirveen kauaa viititty seurata, ku ei ollu istuinalusia ja maa oli marka ku satoi.

Ihmiset on taalla ihan mielettoman ystavallisia! Kaikki jaksaa palvella ja hymyilla ja kaikki on kamalan avuliaita! Taalla on kanssa kamalan siistia, metroi ei oo tohritty ja sotkettu ja kaikkialla keskustassa on aika siistia, vaikka hieman kaupungin laitamilla onkin likaisempaa. Mut nii, oon yllattyny monta kertaa miten hyvin ihmiset tietaa Suomen. Kaikki joille ollaan vastattu, etta ollaan suomalaisia, nii on ainaki tienny et missa Suomi on, yks vaa sano et HELSINKI! Ku kerroin et oon suomalaine, sit menin yhteen kraasakauppaan, missa oli kaks sellasta umpikorealaista mummelia myymassa, ku ne kyseli et mista oon ja vastasin et suomesta, nii ne vaa sano heti et "Hei hei!" ja sit ku lahin sielta ja kiitin niita koreaks ja englanniks nii ne vaa sano et "감사함니다, kiitos, thank you, hei hei!" AAAAWWW. Sit tormattiin tanaan kolmeen suomalaiseen yhdessa toisessa museossa, yllatavaa sinaansa, koska taalla ei hirveesti ulkomaalaisia oo muutenkaan.

Mutta niin. Telkkarista oon kattonu Miss Ripleyta, Jotain talk showta ft. Leeteuk, Eunhyuk & Shindong. Sit katoin eilen NCIS:saa, nii yllatyin kieltamatta, ku kaikki kohdat missa veri roisku nii oli sumennettu. Ja repeen joka kerta, ku taalla tulee joku mainos, jossa on se trolololol-biisi taustalla. XDDDD Tuntuu muutenki kamalan epatodelliselta, ku mainokset on taynna BB:ta, JYJia ja 2PM:maa! Ja kaupoissa soi tottakai k-pop. Kosmetiikkaliikkeissa soi muuten melkein poikkeuksetta 2NE1:n I'm the best tai Can't nobody.

Mutta joo, hengissa oon ja sunnuntain lahdetaan Incheoniin, saas nahda et mita sielta sitten loytyy! Lentokentalta, jos vaan mahdollista, ois suunnitelmissa ostaa viela muutama CD, isan boikotoinnista huolimatta.

NargaratrololoLuonut: NargaraTiistai 21.06.2011 21:38


...okei moi, en toki revenny. xD

SUKLAAVANUKASvoeeeLuonut: SUKLAAVANUKASSunnuntai 05.06.2011 14:47

UNOHIN SIT TYHJENTÄÄ MUN KAAPIN KOULUSSA.

hehee sinne jäi luistimet, monet oppikirjat, hiuslakkaa, kollarit, paitoja ja ties mitä muuta paskaa>.<

no, nään niitä sitte elokuussa vissiin;D ajankohtaset nuo luistimetki ja sillee

Setha[Ei aihetta]Luonut: SethaMaanantai 30.05.2011 03:39

Hävettäis muaki olla Sauli Karppanen eli {-_-}SaLe{-_-}
Menkää ja kommentoikaa sille että on aika helvetin noloa kopioida toisten kuvia.
Oikeesti.

`söffi-Luonut: `söffiSunnuntai 10.04.2011 18:42

LOVE
- oletko ihastunut ? - maybe, maybe not &lt;vink&gt;
- entäpä rakastunut ? - joo :)
- miksi et seurustele ? - siks
- ihastuksesi alkukirjain ? - no jos kiinnostaa ni.. guess &lt;vink&gt;
- voisitko elää ilman rakkautta ? - enpä kai ):


FRIENDS

- välitätkö ystävistäsi ? - khyl <3
- entäpä parhaasta kaveristasi ? - forever &lt;sydän&gt; !
- luokitteletko kaverisi jotenkin, miten ? - hmm empä tiä:D
- vietätkö paljon aikaa kavereidesi kanssa ? - yleensä joka päivä:)
- onko sinun helppo saada uusia kavereita ? - jöö (-:
- mikä on lempivärisi ? - joku sinine ja joku (8
- minkälainen puhelin sinulla on ? - samsung galaxy S &lt;nam&gt;
- pidätkö koulunkäynnistä ? - noe
- kiroiletko ? - jj
- poltatko / juotko ? - juon :D:D

Aissi:---------(Luonut: AissiKeskiviikko 06.04.2011 19:10

"Jos sulla ei oo oikeesti muuta tekemistä siellä tietokoneella ku kattoo google-kääntäjän avulla, että miten ruotsalainen sanoo "trolololololololol" tuu lukemaan tohon maantiedon kokeeseen."
-äiti

...HMPH >:|

mariii`ouj33Luonut: mariii`Sunnuntai 27.02.2011 20:14

CRAYONNihihihLuonut: CRAYONNMaanantai 24.01.2011 20:52

kuinka nolo ihmisen oikeesti pitää olla? :D::D:D

VENNNYkaikki vastaa kiitosLuonut: VENNNYMaanantai 17.01.2011 19:42

LAALALALAALLALALALAL KUOLKAA
ja vastatkaa toki kiitos

otaaanko venytykseen ?Maanantai 17.01.2011 19:33, 96 vastaajaa

Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

kiAprinsEssa:pLuonut: kiAprinsEssaKeskiviikko 29.12.2010 01:49

– Naiset voivat tanssia keskenään, eikä kukaan kyseenalaista heidän seksuaalista suuntautumistaan. Keskenään tanssivat miehet leimataan välittömästi homoiksi.
– Naiset pystyvät kohentamaan pahaa oloaan suklaalevyllä. Miehet tarvitsevat vähintään korin olutta unohtaakseen maalliset murheensa. Oluen avulla henkinen pahoinvointi kuitenkin vaihtaa vain olomuotoaan fyysiseen pahoinvointiin.
– Naiset elävät keskimäärin miehiä pidempään.
– Naiset voivat peittää ihovirheitä 10 senttiä paksulla meikkikerroksella ja näyttää hyvälle. Miehet joutuvat kulkemaan pää painuksissa, jottei kukkiva naamataulu näkyisi kilometrien päähän.
– Naisten ei tarvitse seisoa ravintoloiden vessoissa pisuaarin äärellä sukuelin kourassa muiden miesten mittaillessa miehisyytesi kokoa.
– Naiset eivät koskaan roiski pitkin wc-pytyn istuinrengasta, saati sitten lattialle.
– Naiset aikuistuvat miehiä nopeammin. Osa miehistä ei aikuistu koskaan.
– Naiset onnistuvat pitämään huonekasvin hengissä yli viikon. Miehillä kasvi kuin kasvi kuihtuu parissa päivässä. Jopa kaktus kuolee miesten hoidossa janoon.
– Naiset pystyvät viemään heteromiehiä kuin pässiä narussa. Homomiehistä he vastaavasti saavat erittäin hyviä ystäviä.
– Ainoastaan naiset tietävät totuuden miehiä alati kalvavaan kysymykseen siitä, onko sen koolla merkitystä.
– Tarpeen vaatiessa naiset voivat heittäytyä avuttomiksi bimboiksi, ja miehet tekevät kaiken likaisen työn heidän puolestaan.
– Naisten tarvitsee harvemmin maksaa saadakseen seksiä. Vain mies on niin tyhmä, että on valmis avaamaan lompakkonsa nyörejä saadakseen seksiä, joka kestää hänellä kuitenkin alle kaksi minuuttia.
– Naisen orgasmi kestää pidempään kuin miehen orgasmi. Nainen saa myös miestä helpommin sarjaorgasmeja.
– Nainen voi ajaa autolla ilman, että hänen täytyy jokaisessa liikennevalossa osoittaa olevansa kulmakunnan nopein lähtijä.
– Naisen ei tarvitse ajaa sataa kilometriä harhaan kysyäkseen tietä. Hän ymmärtää kysyä tietä heti, kun epäilee olevansa hivenenkin eksyksissä.
– On nastaa olla isän tyttö. On mamista olla äidin poika.
– Naiset juopuvat nopeammin ja halvemmalla kuin miehet. Rahaa siis säästyy muuhunkin.
– Naisille uusi sesonki tarkoittaa täysin uutta vaatekaapin sisältöä. Miehet kulkevat elämänsä läpi nuhraantuneessa ja liian pienessä rippipuvussa tai vanhoissa verkkareissa.
– Naisilla ei koskaan näy viikon ruokalista parran haivenissa tai kravatissa.
– Mikäli nainen pettää kumppaniaan, kaikki uskovat sen johtuvan siitä, ettei oma mies ole huomioinut häntä riittävästi. Mikäli mies pettää kumppaniaan, hän on mitä suurin sika.
– Laivan upotessa naiset ja lapset pääsevät ensimmäisinä pelastusveneisiin. Miehet saavat tyytyä pelastusrenkaaseen ja uida jäätävässä vedessä omin avuin lähimpään rantaan.
– Naiset pystyvät olemaan yli viisi minuuttia ajattelematta seksiä. Seksi riivaa miesten aivoja jatkuvasti. Sen takia heidän työstään ei yleensä tule yhtään mitään.
– Naiset selviävät ylinopeussakosta vuodattamalla pari tekokyyneltä miespuoliselle konstaapelille. Miehet saavat vastaavasta yrityksestä lisäsakon.
– Naiset pystyvät reilusti myöntämään, että he ovat ehkä joskus tehneet pienen virheen (tosin eivät muista koska). Miehet eivät siihen pysty, ja sen vuoksi maailmassa soditaan.
– Avioliitot toimivat vain, koska naiset osaavat hoitaa niitä sosiaalisilla taidoillaan. Ilman naisten sosiaalista älyä, suurin osa avioliitoista päätyisi mitä luultavimmin eroon.
– Naisten pinna on pidempi kuin miehillä ja siksi naiset suuttuvat miehiä harvemmin.
– Naiset näkevät, kuulevat ja tuntevat miehiä enemmän. Sen vuoksi naisten elämä on miesten elämää värikkäämpää.
– Naiset eivät tunne olevansa uhattuna, mikäli heidän ystävänsä sattuu tienaamaan hiukan enemmän kuin he itse.
– Naiset tietävät ilman DNA-testiä, ketkä ovat hänen todellisia lapsiaan.
– Vaikka nainen laukaisee jotain tyhmää, suurin osa miehistä pitää häntä silti söpönä. Naiset taas pitävät tyhmän herjan heittävää miestä aivan onnettomana tapauksena.
– Nainen voi onnitella kumppaniaan läimäyttämättä tätä persuksille ja saamatta syytöstä seksuaalisesta ahdistelusta.
– Kauniit ja rohkeat -tähti saapui Suomeen hakeakseen kumppanikseen suomalaisen naisen. Kukaan naispuolinen kansainvälinen tähti ei viitsi vaivautua tänne perämetsien perukoille hakeakseen itselleen suomalaisen miehen.
– Naiset voivat käyttää peruukkia näyttämättä kuitenkaan naurettavilta. Miehen katu-uskottavuus katoaa heti, kun hän kiskaisee tupeen otsalle.
– Naisten ei tarvitse pelätä, että vetoketjun väliin jää jotain hyvin arvokasta.
– Naisten ei koskaan tarvitse hävetä sitä, että he ovat fyysisesti liian lyhyitä. Heille on nimittäin keksitty korkokengät.