IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
15.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 760 (1.7.2008 alkaen)
Koko
118 jäsentä
Tyttöjä: 65 (56 %)
Poikia: 53 (44 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 69 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,0 vuotta

Jäsenet (118)

ZumBa92-lordfan-_jukadMarqus92se|en|usAk_e|jansku|Pullanystävä-_minde_-[duppeli]lau^^^cloudybauxxme-wadonzsajarno-_-

AsteKESÄHIITTERIIIIILuonut: AsteMaanantai 21.06.2010 19:06

Kesähiitteri kilpailu lähenee loppuaan, takit pysyy kii ja samm.. eiku Hauet housuissa. Tehdään tästä joka vuotinen traditio niin kenenkään Reivaajan ei tarvi kysellä et Kuka hän on?

:D
http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbscompetition&tmpl=competition&cid=267

-Normipäivä!
Nyt on taas julkaistu Voicen Virallisen Kesähitti -äänestyksen ehdokkaat. Normipäivä on päässyt listoille. PRRAU!

Olisi mahtavaa jos jaksaisit jeesata ja antaa äänesi Normipäivälle. Äänestää voit täällä; http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbscompetition&tmpl=competition&cid=267

Kiitos todella paljon kaikesta tuesta!

EpsupeeweekendLuonut: EpsupeeTiistai 23.03.2010 00:34

Olipas tylsää noin ihanan viikonlopun jälkeen mennä kouluun siellä kaikki on paskaa ruoka ja kaikki paitsi ihmiset.
viikonloppu oli ihmisen laatuaikaa kavereiden kanssa varmaa jo ennen ku ihmistä oli ´´TÄH´´ pasila tuli katottuu perjantaina loppuun ja ryyb.. sit la-su yänä julia ja taru oli meillä ja katottiin koko yö voicee sielt tuli koko ajan adam lamberttii ja me keksittiin laittaa yläsänkyn patja sohvalle HYVÄ ME mut öitä alkaa viriviritööttööt
EIKS OO SIISTII

dinoatemybrainO______________O'Luonut: dinoatemybrainMaanantai 26.10.2009 10:27

EIII~ iha oikeesti en haluu sinne..... yksin.. iik. 8,,(

(mitä vittuu ne tua voices vetää? XDD)
ota jo ne nitrot, ennen kuin sydän pettää!!

26.08 Uniklubi julkaisee Mitä Vittua -EP:n, joka sisältää uudet biisit Reikiä seinään sekä
T.N.S.M.T. Lisäksi EP:ltä löytyy asianmukaisesti nimikko biisi, sekä ennenjulkaisematon video samaisesta kappaleesta! Lisäherkkuna EP:llä myös livevedot biiseistä Kiinni jään ja Vnus!!
Hintakaan ei paljoa kirpaise, EP lähtee kaupasta kotiisi vaivaisella 5,90e hinnalla - voit myös tilata sen ennakkoon kotiisi Backstage Rockshopista tai Levykauppa Äxästä.


Radiosoittoon sen sijaan on päässyt Sydän -niminen kappale, joka jatkaa äänestyslistojen kärjissä Kukan malliin, eikö niin? :)

ÄÄNESTÄTHÄN SIIS SYDÄNTÄ:

NRJ Top10 (http://www.nrj.fi/top10)
The Voicen top10 (http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsprogram&tmpl=program&cid=23)
YleX himotuimmat (http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/himotuimmat/chart)

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregPerjantai 19.06.2009 01:16

Voicesta on tullu melkein hyvä kanava. ;o

Tänäänki taas tallensin sieltä jos vaikka tulis jotain hyvää, nyt äsken sit katoin niitä ja ah, Famous Last Words <3

Voice on alkanu näyttää enemmän MCR:ää, jeij ^^ viel tulis jotain Helenaa tai jotain =D okei, mul on ne dvd:lläki ja muit voi kattoo vaik netistä, mut silti. Jotenki kivempi fiilis ku tulee telkkarista ^^

yawdreg[Ei aihetta]Luonut: yawdregKeskiviikko 17.06.2009 18:08

Tydyy. Tallensin eilen voicelta me rakastamme musiikkia, JOS sieltä vaikka kerranki tulis jotain hyvää. No sit illal katoin niitä ja sain kauheen kohtauksen ku yhes tuli WTTBP <3 Tuli semmonen kunnon aww-fiilis taas vaihteeks, ku pari vuotta vanha video eikä oo aikoihin näkyny ja nyt sitte tulee :''D <3

Eilen anniinan kaa kattomas Night at the museum 2. <3 Oli hyvä leffa. :'D mut en vielkää tajuu mistä moto motosta ane ja janika puhuu koko aja ;o ehk mult meni se vaa ohi tai jotain, hmm. Ne einsteinit oli kyl aika aww :''D hihii. Ja ne vauvat 8D "no semmosii vauvoi kuitenki" "ei ne ollu mitää vauvoja!" "no semmosii nakuenkeleitä!" :''D moi ane on fiksu.

Oon aika ovela. Ku käytii kukunoris, sain FINALLY mun mcr-pinssit, 2e alennuksella ku kesti nii pitkään =D sit ku ostin tua-pinsseiksi, niistäki 2e alennusta. "no laitetaan nyt yhteishinnaks 7e" hih. :'D oli kivaa.

Ja ostin bliposta (vai blipposta? :'D) hienon totoro-kännykkäkorun <3 hihi ja taas alko soida päässä "tonari no tottoro tottooro, tottoro tottooro" :''D on se ihana elokuva. <3 pitää kattoo taas joskus.

Hihii. Käytii suomalaises, siel uudes Kerrangis pieni juttu Gerardin ja Lindseyn vauvasta. Luin sen nopeesti sit kaivoin kännykän esille ja otin siit kuvan :'D en tiiä miks, ja teksteistäkää ei saa selvää. Sit anniina yhtäkkii pöllähti siihen ja katto mua sillee joo whattafrank ja mä vaa olin siin sillee joo köh moi, et "se oli ainoo hyvä juttu täs lehes" :'''D oli kivaa moi.

Mut hihii. Oli kivaa eilen. ^^ olisin halunnu kukunorista sen totoro-julkan mut oli kaks ongelmaa, 1) mul seinät täynnä, ei mahtuis mihinkään ja 2) liian kallis, ei raaskinu ostaa. 8< mut se oli ihana <3

[nico]piip voice!Luonut: [nico]Maanantai 06.04.2009 19:37


Heräsin lopullisesti tuossa hetki sitten. Tulikin valvottua melkein 24tuntia yhteensoittoon.
(yllättävää, mutta olin lähes täysissä ruumiin & sielun voimissa vielä saapuessani kotiin 09 aikaan)
Tuolta subin yöstä hyristelin taxilla tuonne Töölöön aamupalalle, voicen valvion kanssa.

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsfile&tmpl=audiovideo&cid=2078
Tämän linkin saatuani hetki sitten käsiini..
(ehkä juuri tätä reaktiota minulta odotettiinkin..että kommentoin asiaa täältä käsin, meinaan
kuitenkin säästellä ärräpäitä ja v-alkuisia sanoja, sillä tiedän että myös perheen pienimmät lukevat
edesottamuksiani täältä käsin!)

Ainoa plussa tässä haastattelussa oli se että minua oli pimpattu kanavalla ennen haastattelua "kaikkien aikojen bb-tyyppinä!". Muutenhan mua vedettiin aika halvalla tuossa pätkässä.
Timo T.A. Mikkonenhan on laittanut voicen pannaan heidän kommenttiensa takia.
Minut on kutsuttu voicelle kolmesti, joten olen valinnut kanavan omaksi suosikikseni ihan vain tämän vuoksi. ..Mutta nyt nettiradioni saa uuden taajuuden ja liityn Mikkosten iloiseen maailmaan!

Tässä kohtaan kuitenkin on kulunut jo kuusi kuukautta siitä kun olen talosta lähtenyt ja pakko sanoa että niin paljon en halua itseäni enää esille tuoda että minun pitäisi juosta kaikenmaailman haastatteluissa kuuntelemassa miten paska ihminen minä olen.
Olisivat sitten pyytäneet haastatteluun jonku "jo kuolleen bb-tyypin" jonka mielipiteet, menot ja tulot eivät kiinnosta edes heidän omaisijaan. (ja näitäkin tapauksia löytyy, ketään kuitenkaan mainitsematta meinaan jatkaa hymyissä suin ja ignorata ihan vain lyhykäisyydessäni kaiken).

Uskon että olen tehnyt lukuisia virheitä viimeisen puolen vuoden aikana ja yksi niistä taitaa olla se oikea juontojen tekeminen. On kuin onkin faktaa että jengi dissaa ja katsoo minua pitkään noiden yöjuontojeni takia. Minusta niiden tekeminen jotenkin laskee ihmisen arvoa. Muistutan kuitenkin omasta puolestani että teen niitä vain ja ainoastaan rahan vuoksi. Lisäksi lähes kaikkien juontajien välillä on sellainen kemia että ihan mieletöntä! (on siis hauskaa ns."hengaa" studioilla!)

Edellisillä kausilla kilpailijoille kuitenkin tarjottiin vakavasti otettavia työtarjouksia, meidän kausi kuitenkin räväkyyden takia sai osakseen ainoastaan lööppitilat. Ja ilmeisesti se vain jatkuu..
Olen sitä mieltä että kun hetken vain pitäisin itseni tiellä tietämättömillä saattaisi se olla seuraava järkevä siirto minulta. (ehkä ainoa järkevä päätös?)
On kuitenkin selvää että vuosi, vuodelta media ja ihmiset haluavat kilpailijoilta enemmän ja pelkkä talossa oleminen ei riitä. Sinusta revitään talossa oloaikana mitä ihmeellisempiä juttuja ja kun tulet ulkomaailmaan vastaat teoistasi ja sanomistasi todella suurella kädellä.. Ja ehkä myöskin maksat niistä todella suuren hinnan.

Vaihtaisin ihan jokaisen uusisoinnin itsestäni varteenotettavaan työhön, jossa oikeasti saisin loistaa. Uskon että minulla kuitenkin on paremmat rahkeet "alalle" kuin monella muulla kautemme kilpailijoista. Kun osa heistä niin kipeästi haluisi elämänsä uutisotsikoiden alle, minä taas haluaisin oikeasti tehdä työtä ja käyttää hyväkseni sen media-arvon minkä big brother minulle on antanut. Mutta koska tällä hetkellä muuta ei ole tarjolla jatketaan oravanpyörää..

Minähän sen pyörän kuitenkin pysäytän heti kun olo tuntuu liian tukavalta.

Mahtavaa viikonalkua kaikille! Näin alkaa "sen vitun bb-nikon" viikko ja "sen vitun bb-nikon" viikko todennäköisesti myös päättyy näin. Mutta vielä mua ainakin jaksaa naurattaa, joten naurakaa tekin. Siitähän minulle maksetaan.