IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

FerrolMaanantai 07.05.2007 02:41

Hain meidan lahi kaatiksesta eilen ruokaa, koska siella se on halpaa.

Elikkas tanne Espanjaan on paasty hengissa. Kolme eri lentoa: Hki-Kopis-Madrid-A Coruña ja kaksi bussimatkaa eilen. Ihme homma kylla etta kaikki rinkat tuli perille yhta-aikaa meidan kanssa.. :)

Eilen illalla ruokapaikan etsiminen oli tyon ja tuskan takana. Taallahan siis ei ole kovinkaan montaa ravintolaa joten hirmunalkaiset matkanaiset joutuivat tyytymaan Cafe-Bar:in tarjontaan. Ja tokihan ruokalista oli selkea.. Joo joo... Sain lopulta eteeni kasan lihaa ja vahan ranskiksia. Ja tietysti leipaa -sita tulee aina ja joka aterialla. Tanaan menimme aikaisemmin syomaan, joten senkaan vertaa ei loytynyt ruokapaikkoja.. Soin sitten pitsaa, ei ollut kovin hyvaa.

Tanaan kaveltiin tassa Ferrolin kaupungissa. Kaytiin puistoissa ja puutarhoissa ja otettiin paljon kuvia. Viela ennen hotellille lahtoa etsimme reittimme merkkeja, jotta tiedamme mita reittia ja mihin suuntaan N ja E lahtee huomenna kavelemaan. Mina ja K otamme bussin tai taksin Nedaan, jonne N ja E siis kavelevat. K on aika kovassa flunssassa, joten 16km paivamatka rinkka selassa ei tule kysymykseen. Minullakin on ollut hieman nuhaa, mutta paivisin ei ole mitaan oireita tms.

Huomenna ennen kuin lahdemme bussilla/taksilla liikenteeseen, postitamme ylimaaraiset tavarat (=tavarat joita ei tarvita vaelluksella..). Siita voikin tulla melkoinen projekti, silla mulla ei ole muuta tietoa, kuin etta tavarat lahetetaan linja-autoasemalta ja kaiken lisaksi tuo espanjan kieli ei oikein suju... :) Katsotaan miten tyton kay.

Kohta loppuu aika talla koneella. Olen tallaisessa nettipaikassa, jossa on paljon koneita ja mulla on viela 3minsaa aikaa. Taytyypas lopetella.. Katsotaan koska taas loydan netin..

¡Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.