IRC-Galleria

{Tupu}

{Tupu}

Facebookissa nykyisin enemmän.

Selaa blogimerkintöjä

Nimittäin etsintäpartio on mitä ilmeisimminkin tarkastanut paikallisista lehdistä sen asian paikkaansa pitävyyden,että olenko vai en voittanut lotossa,sillä ovat todenneet,että kaippa asiasta olisi sitten maininta paikallisissa lehdissä jos näin olisi.
Enhän ole sanonut,että olenko vai en..Kirjoitinhan:Entäpä jos olisin voittanut lotossa TAI jossain muussa rahapelissä pääpotin TAI JONKUN MUUN sievoisen summan rahaa..Tuossa ei anneta viitteitä suuntaan eikä toiseen,eikä anneta viitteitä,että olen NIMENOMAAN Lotossa voittanut eikä sitä,että olisin nimenomaan sen pääpotin voittanut..Voi pieniä.Hihii..naurattaa ku kuitennii iski pepuun pelko,että jospa sille hyvinnii oisi semmoinen mäihä käynynnä..Niimpä,sitä voi vieläkin miettiä.
Ja jos voittanut oisinkin,niin en siitä lehdissä kertoisi..just ton asian takia..Senkun voi kieltää jos haluaa ettei lehdissä mainita.
Nii..ja kuulin,että sitä yhtä viisikirjaimista sanaa ois taas minusta käytetty..
Juu..käyttää vaan ihan rauhassa..ei se koske minuun millään lailla enää..Ihan sama..
Käyttää rauhassa vaan jos siitä niin kauheen hyvä mieli tulee,että pitää sitä koko ajan hokea vaikka varoituksia on jo sadellut kyseisen sanan käytöstä täällä kun puhutaan toisesta henkilöstä,mutta ollos vapaa ja hyvä vaan käyttämään sitä,ei satu minuun.
Edit tämä kyseinen maininta muutama päivä sitten:
En mä rikas ole,mut kyl aina senverta löytyy,et yhen pyörän saa..ja vaikka oisinki rikastunu..niin ei se kuulu kellään..Ei tarvi joka sanaa epäillä ja pilkata..Ei vaan lopu toi..Ei vaan..aina löydetän joku porsaanreikä mistä saadaan udeltua tietoa minusta.Oi voi..Porsaanreiät nyt vaan pienenee koko ajan.
Hah..siinäpä onki miettimistä,että mitäpä jos se kuiteskii..on vaikka voittanna lotossa täyspotin???Tai ei ihan täyspotin,vaan jonkun muun sievoisen summan rahaa?!!Mitäpä jos!?Tai jossain muussa pelissä ku Lotossa!!.Mitäpä jos..hehee..Siinä on miettimistä!!!ehkä se onkin niin,että onni on potkassu,ehkäpä,kuka tietää ;)Ja vaikka tietää,ei kerro ;)
Kaippa sitä kahtellaan nyt et onko jostain pelistä tullu tänne päin jättipottia tai jotain pienempää pottia mikä kuiteskii on ihan mukiinmenevä..Hakukoneet käynnistyvät..hihii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.