IRC-Galleria

-bbirree

-bbirree

aartyjukikonl-..--.

ikävä. Maanantai 05.05.2008 19:42

Tuli sit tehtyy sellanen pikanen etelän reissu, ku jani muutti sinne ;<

Ke 30.4. : Koulun jälkee mummolaan, hakeen matkarahat (60e), ja sit kaupassa tuli käytyy ja sit Jani haki minut ja mentii sen kaverin mökille.. :D kivaa oli, ja Janin kaverit on aika huippuja =)

To 1.5. : aamulla kymmenen aikaan mökiltä koskenkylään, ja sielt lähettii janin siskon kyydillä ajelemaan kohti etelää, Jämsää ja sitten Jaska haki meidät jämsästä Rinnan luota, ja me lähettii Lammille, Janin asunnolle. Upee asunto. Järjesteltiin vähän sitä asuntoo, ja sit käperryin Janin kainaloon ja jälkeen nukahdin. =)

Pe 2.5. : aamulla oli kauhee vatsakipu ja en voinu liikkuu sängyst mihkää, Jani oli mun vieres ja silitteli hiuksista ja selästä ja kieto kätensä mun ympärille, ihanampaa miestä ei olekkaan. Sit ku vatsakipu vähän helpotti niin lähdettiin Lammin kylälle, katsastettiin paikkoja ja käytiin ostaan särkylääkkeitä.

La 3.5. : taas oli aikanen heräty Lahest lähettii junalla helsinkiin, ja tavattiin siellä Janin veli ja hän esitteli meille kaupunkia ja tarjos ruuat kiinalaisessa. Sit meän oliki jo aika lähtee Lammille takas. Lammilla me illalla ruvettiin sit kattoo leffaa, ja sit Rinna soitti et meidän pitäis mennä Jämsää, et Jaska ja Terttu hakee meidät siitä, mä lähtisin Tertun kyydillä Rovaniemelle ja Jani lähtis Jaskan kyydis Lammille. Rinnan luona käytiin saunas ja saunan jälkee alotettii kattoo leffaa nimeltä romeo+juliet, muttei jaksettu kattoo loppuun , ja sit käperryttii lähekkäin sänkyyn ja laitettiin nukkumaan hyvän yön toivotusten jälkeen =) heräsin yöllä taas kauheaan vatsakipuun ja herätin Janin, Jani etsi minulle särkylääkettä ja aluksi ei löytänyt ja Jani piti mua sen kainalos kokoajan ku minulla sattui, sitten Jani löysi särkylääkettä ja anto mulle sen ja sit se piti taas minua kainalossaan ja odotti että nukahtaisin.

Su 4.5 : JANIN SYNTTÄRIT! Onnittelin Jania ku herättiin, ei kauan keretty olla hereillä ku kyytimme tuli ja oli aika lähteä ;< Meidät revittiin eri suuntiin hellien hyvästien jälkeen. 10 tuntia kestänen ajomatkan jälkeen saavuin kotiin 23.00 ja soitin Janille, ja laitoin sitten nukkumaan.



Jani, mulla on kauhee ikävä sua <3 onneks nähää viikonloppuna. OOT TÄRKEÄ, RAKASTAN SINUA <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.