IRC-Galleria

-jaanamoi-

-jaanamoi-

Kun meno muuttuu oudoksi, oudot panee menoksi <; ♥ ♫

Selaa blogimerkintöjä

have nice day! ♥Keskiviikko 07.04.2010 01:35

Tulin pieksämäelle siin puol ysin aikoihi ja suoraa koululle vaa dataamaan, tosin eipä menny aikakaan ku en malttanu pysyy aloillaa vaa piti sit lähtee käymää kaupas, iski makean himo :D Suklaata kävin ostamas ja palasin koululle, 10.15 alko koulu ja matikankoe, meni miten meni, sit puoltoista tuntii suunnillee vapaaata ♥ kävin syömäs ja sit chillailin vähä siellä sun täällä, feat. Tanja ja Kumppanit ;)) ♥ oli jotai niiii parasta! ^^ ♥
Sit ruotsin tunnille. Keskittymiskyky oli taas lomillaan ja jea meni nopsaa ne tunnit siinä sählätessä 8D
Sit Lähin hakee Idaa ja lähettii poleenille, Saana tuli sinne siin puol kolmen aikoihi ja tytsyjenkaa sit citys seikkailtii puol viitee asti, oli huippua! :DD käytii lidlis, cittaril ja sit asemal chillailtii. voin sanoo et meitä ei kyll pitäs päästää kolmestaa yhtää mihinkää :DD ♥ Joku random pappa jutteli meille ku oltii lidlille menos, ku jotai naurettii nii tää sanoo:
"tiiätteks mitä jeesus tekis jos näkis teijät nyt?
Pistäis teijät itkemää"

oltii vähä et nii mite meni? ja sit huomattii jälkeenpäin et sll papal oli saha kädessä :O joo-oo pieksämäel on aika outoo porukkaa :DD eikös?
Sit viel tos loppuillast kävin jumpas satunkaa! on kunto menny vähä paskaks, ku ei oo kerenny jumpassakaa nyt käydä, ennen kävin joka viikko mut nytku on aina vähä mite sattuu toi jumppa nii ei jaksa lähtee :D nyt sit menin ja oli iha jees ja tajusin:
Viisitoista kesää mä salaa rakastin
Mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin ♥

Oli niin osuvia musavalintoja jumpparimme vetänyt että huhhuijaa, jotai kotimaisia rakkauslauluja, ja sun muuta, voi jes :-D
Ota kinkusta kii
Ja lähde Kaken kanssa rokkaamaan! 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.