IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

juu ja tunnetko?Maanantai 02.06.2008 14:27

Retroseksuaali
on uudissana, jolla tarkoitetaan metroseksuaalin vastakohtaa. Retroseksuaali on miehinen mies joka naureskelee metroseksuaalien trendikkyydelle ja muotivillityksille. Retroseksuaali juo olutta ja osaa korjata auton, mutta on silti rakastettava. Retroseksuaalit eivät kuluta paljon rahaa ulkonäköön ja elämäntyyliin.

Metroseksuaalilla
tarkoitetaan miestä, joka huolehtii keskivertoa enemmän ulkonäöstään ja elämäntyylistään kuten stereotyyppinen homoseksuaali. Metroseksuaalit mm. pukeutuvat trendikkäästi, käyttävät kosmetiikkatuotteita ja ovat mukana muodin maailmassa niin hiustyyleineen kuin uusimpine muotivillityksineen. Useimmiten metroseksuaali on nimenomaan heteroseksuaali mies; homoseksuaaleista käsitettä ei yleensä käytetä.

Fruittari on metroseksuaalin kaltainen henkilö, mutta termiä käytetään yleensä vain nuorista, yleensä 12-17 -vuotiaista, metroseksuaaleista. Nimitys fruittari tulee englanninkielisestä sanasta "fruitcake", joka tarkoittaa nykyslangissa homoseksuaalia. Fruittareiden tyyliin kuuluu merkkivaatteet, ja juuri vaatteiden merkki on tärkeämpää kuin vanhemmilla metroseksuaaleilla.l Varsinkin Lacoste,WESC,Tommy Hilfiger ja Fred Perry ovat olleet fruittareiden suuressa suosiossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.