IRC-Galleria

Ajatuksia...Keskiviikko 01.04.2009 09:14

Kohta on kesä.. ja kesähän onkin ihanaa aikaa, jos ei lasketa niitä kaikenmaailman pakollisia sukujuhlia.. Niitä mä nimittäin VIHAAN, koska mulla on niissä tilanteissa aina sellainen olo että "mä en vaan niiin kuulu tänne".
Ahdistaa kun ihmiset seisoskelevat jäykkinä turhan hienoissa vaatteissa jauhaen sellaista teko pirteää "paskaa", ettei mitään rajaa..
Sivistyneesti vedetään coctail piirakoita ja salaatteja nassuun ja ollaan "mukamas" niin kiinnostuneita toisten elämäntilanteista. PUUDUTTAVAA sanon minä.

Sitten seisoskelee siellä jossain taka-alalla ja toivoo että kukaan ei huomaisi, kuinka tuskallista mun on olla liian pitkässä ja liian kiristävässä, maltaita maksaneessa hamosessa, puhumattakaan korkkokengistä, joiden kanta uppoaa jatkuvasti hiekkaan. Ei auta.. ainahan sieltä joku siskon,serkun, kaiman veljen tyttöystävä pörhältää paikalle ja alkaa kuivan keskustelun "Oi onpas sulla nätti mekko!(plääp,plääp,plääp)muistatkos sinä sen kertun joka silloin (plääp,plääp) missä sinä (plääp plääp)... ja koitan hätääntyneenä pälyillä ympärille, josko saisin edes JONKUN syyn livistää tästä keskustelusta!

Lopulta koittaa sitten vääntää naamalleen jonkinlaista hymyä, ettei vain vaikuttaisi "epäkohteliaalta, ylpeältä tai jopa huonosti käyttäytyvältä" sillä sellaisen kuvan kun joku sinusta saa... niin se tieto leviää sukujuhlissa kuin kulovalkea..

Ja jatketaanpa tätä listaa, mikä niissä pirskeissä ahdistaa.. ja tätä listaahan voisi jatkaa vaikka loputtomiin..

Mutta se että niihin on "pakko mennä" . Monesti olen sanonut äidilleni tai jollekkin muulle läheiselle että "en minä nyt sinne tule.." Niin vastaus on AINA ollut "no PITÄÄHÄN siellä nyt edes käydä tai no tulet nyt vaan näyttäytymään" Huh,huh... kuka nyt tällästä pärstää siellä kaipaa.. ei kukaan sanon minä.. kukaan ei edes muista että olitko paikalla.. paitsi silloin jos et mene.. se muistetaan kyllä..

Kun tämän tyylinen kutsu tipahtaa postilaatikkoon...

KUTSU

Hei (kutsuttu)
Tervetuloa (sukujuhla/rippijuhla/häät/muut pippalot)
Viettämään kesäsitä päivää (paikka)
Toivomme että ilmoitat pian pääsetkö paikalle.
Juhlat alkavat klo:x ja päättyvät klo:X
Pukeudutaan parhaimpiimme ja vietetän mukava päivä.

Ystävällisin terveisin:nimi

Tekisi mieleni joskus jopa listiä oma lemmikkini, jotta VOISIN jäädä kotiin viettämään sen hautajaisia ja pitämään surujuhlaa.. ihan vaan vaikka yksikseen.

Jos minä pitäisin sukujuhlat ne olisi aivan erilaiset ja kutsu olisi jotakuinkin tälläinen..

Heippa
Meillä on nyt vuoro järjestää "sukujuhlat" joten.. Varaudu ....
Ota mukaan paketti maGGaraa ja korikaljaa (tai muuta juomaa oman tarpeesi mukaan)
Jotain rentoa päälle KIITOS, tämä ei ole mikään "pukutilaisuus" .
Ilmota jos tuut, tai älä ilmota.. ei paniikkia, huomaamme kyllä jos olet paikalla tai jos et ole.
Nyt siis kaikki veljet, enot, isät ja sedät, kaivakaa ne puukot laatikonpohjalta ja tulkaa Grillaamaan.. (ei toisiamme kuiitenkaan)vääntämäänkättä, heittämään tikkaa ja avautumaan kännipäissään siitä kuinka kuka ketäkin rakastaa (tai ei rakasta)
Aamulla katotaan ketkä meistä on Hengissä.

Terkuin:Anni

Että näin.. aikani loppui... Lähden töihin... Moiks ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.