IRC-Galleria

Abanico

Abanico

sauna caliente :D

Hokuto Manga :STiistai 17.03.2009 21:58

kaltsu-boy tunki mun käteeni jonku suomalaisten piirtämän mangakokoelmakirjan.. Ekassa tarinassa chibi-samurai taistelee pingviinien keskellä moottorisoidulla katanalla.. ei kauheen hyvä ensivaikutelma eihän? :D

juu terve...Tiistai 17.03.2009 09:13

Geeni eli perintötekijä on biologisen informaation yksikkö, joka on tallentunut nukleiinihappoihin. Geeni voi esimerkiksi sisältää rakennusohjeet tietylle proteiinille. Näin geenien toiminta vaikuttaa perimmäisellä tavalla kaikkien eliöiden ulkoasuun ja ominaisuuksiin, joita myös ympäristötekijät muokkaavat. Eukaryoottien DNA on järjestynyt solun tumasta löytyviksi kromosomeiksi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.03.2009 17:34

taas jouduttiin jättään 112... :'(

[Ei aihetta]Perjantai 13.03.2009 18:10

wohoo! *112* kutsuu ^.^

mystistäTorstai 12.03.2009 22:00

mitä on vapaamuurarit? joku ihme kultti? spiritismin harrastajia? vaiko vain ompeluseura?

Ja viikon sarjakuvapahis on...Maanantai 09.03.2009 09:06

Punakallo on nimi kolmelle eri Marvel-kustantamon sarjakuvissa esiintyvälle superroistolle. Kaksi ensimmäistä Punakalloa toimivat Natsi-Saksan tiedustelupalvelun tehtävissä, kolmas Punakallo toimi Neuvostoliiton palveluksessa. Punakallon ensiesiintyminen tapahtui amerikkalaisessa Captain America Comics-lehden ensimmäisessä numerossa vuonna 1941. Ensimmäinen Punakallo, Johann Schmidt oli amerikkalainen teollisuusjohtaja, joka kääntyi kannattamaan kansallissosialismia ja sabotoimaan USA:n sotaponnisteluja. Toinen Punakallo, George John Maxon on Kapteeni Amerikan arkkivihollinen. Kolmas Punakallo, Albert Malik tunnetaan parhaiten kenties Hämähäkkimiehen vanhempien surmaamisesta.

Aika pahis, eiks je?

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 09:02

jee! tänään olen 15,36v!

IIIIIK!Sunnuntai 08.03.2009 11:06

Kartiopullistuma eli keratoconus tai keratokonus ( kreikkaa keratos "sarvi" ja lat. conus "kartio") on hitaasti paheneva silmän sarveiskalvon pullistuma, joka heikentää näkökykyä. Taudin edetessä sarveiskalvo ohenee, ja sen kaareva muoto alkaa muistuttaa enemmän kartiota. Näkö voi samentua niin paljon, ettei esimerkiksi näe enää lukea tai ajaa autoa, mutta pitkällekään edennyt kartiopullistuma ei kuitenkaan aiheuta täydellistä sokeutumista, sillä se on silmän pintarakenteen vaurio, eikä vaikuta näköhermon toimintaan lainkaan.

Onks joku ennen kullukaan? :oPerjantai 06.03.2009 09:38

Bumerangi, oikealta nimeltään Fred Myers on Marvel-kustantamon sarjakuvissa esiintyvä superroisto. Hahmon ensiesiintyminen tapahtui Tales to Astonish-lehden numerossa 81 (1965). Hahmon loivat Stan Lee ja Jack Kirby. Bumerangi ei koskaan ole ollut erityisen pahamaineinen rikollinen (luultavasti hahmon yhteneväisyyksistä toisen suositumman vihollisen Napakympin kanssa), mutta on toiminut menestyksekkäästi superroistoryhmittymissä, kuten Kahdentoista Koplassa. Hänen koodinimensä tulee miehen mestarillisesta taidosta käsitellä erilaisia bumerangeja.

Poirot ^^Keskiviikko 04.03.2009 17:19

Wikipedia:

Hercule Poirot on pieni ja pyöreä belgialaissiirtolainen, jonka ylpeys ovat vahatut viikset. Hän on lähes sairaalloisen pikkutarkka ja hienosteleva. Poirot luottaa psykologiaan ja väittää pystyvänsä ratkaisemaan rikoksen kuin rikoksen vain istumalla nojatuolissaan ja päättelemällä, käyttämällä "pieniä harmaita aivosolujaan".

Hercule Poirot - ja Sherlock Holmes -tarinoista löytyy paljon rakenteellisia yhtäläisyyksiä. Kummallakin on yksinkertaisempi apuri, jonka kautta tarinat kerrotaan ja jonka tehtävä on ihmetellä salapoliisin saavutuksia. Poirot’n apuri on kapteeni Arthur Hastings, joka tosin esiintyy vain Christien varhaiskauden teoksissa – vuoden 1937 jälkeen varsinaisesti enää Poirot’n uran päättävässä Esiripussa. Poirot ja Holmes edustavat muutenkin samankaltaista "loogisen rikoksenratkonnan" tyyliä. Omaelämäkerrassaan Christie kertoo: "Kirjoitin vielä Sherlock Holmes -tyyliin; eksentrinen etsivä, apulainen ja Scotland Yard -etsivä."

Vaikka Christie käytti Poirot’ta ylivoimaisesti eniten kaikista henkilöhahmoistaan, hän oli etenkin uransa loppupuolella tyytymätön tähän. Yksi ongelma oli ikä – Poirot oli jo syntyessään vuonna 1921 ollut eläkeiässä, joten Christien oli pakko venyttää realismin rajoja voidakseen kirjoittaa hänestä vielä 1970-luvullakin. Poirot alkoi myös tuntua luojastaan liian karrikoidulta ja ärsyttävältä hahmolta. Christie myös satirisoi omaa tyytymättömyyttään Poirot’hon teostensa kautta: myöhäiskauden kirjoissa esiintyy Christien parodinen omakuva, naispuolinen salapoliisikirjailija Ariadne Oliver, joka harmittelee sitä, että on ottanut kirjojensa sankariksi suomalaisen salapoliisin, vaikkei tiedä Suomesta ja suomalaisista mitään.