IRC-Galleria

Ansqqq

Ansqqq

"those were the best days of my life..."

Huih, haastePerjantai 03.02.2006 15:51

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Vietän päivässä monta tuntia Hanna Pakarisen virallisella foorumilla. Tämä itsessään on jo ehkä omituista xD Omituinen tapani kuitenkin on, että minun pitää merkitä AINA kaikki viestit luetuiksi. En voi sammuttaa foorumia vaikka olisi kuin kiire, ellei kaikki aiheet näytä luetuilta. En tosin lue kaikkia viestejä/aiheita, mutta ne pitää silti merkitä.

2. Bussissa matkakortti pitää aina näyttää samoinpäin siihen laitteeseen eli se tarrapuoli laitteeseen päin :D

3. Vedän verhot ikkunan eteen aina niin, ettei vahingossakaan jää yhtään rakoa mistä näkisi ulos. Pointti siis on, että ulkoa ei myöskään nää sisälle.

4. Peitto pitää aina olla samalla tavalla jos on Nalle Puh -lakanat. Eli avonainen pää jalkoihin ja sininen puoli peitosta ylöspäin. En pysty nukkumaan jos se on väärinpäin :D Sama homma tyynyliinan kanssa. Nalle Puh -puoli ylöspäin ja Nasu-puoli alaspäin.

5. Ennen töihin menoa pitää AINA metsästää sekä Metro- että 100-lehti. Ne pitää ottaa töihin mukaan ja pistää AINA samaan paikkaan eli mukipakettien päälle. Ne ei vahingossakaan saa joutua asiakkaiden käsiin xD Ja niitä sitten luetaan kun yöllä tulee tylsää.


Haastan:
Mev
p-Tiia
Kuhmu
Chrishy
Ninatsu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.