IRC-Galleria

Kesä tulee jee. (jee oli omistettu cipille, syystä) Ulkona on siistin lämmin, tulee kuuma vaikka vaan boloilis. :p Mutta bolotus onkin urheilua, urheillessa saa tulla lämmin... c",)

Hah, joku ihmemies jutteli mun kaa kun boloilin rappusten alla (angsti anne jamaicalla, kultakaupan ikkunalla). Se kielsi juomasta sen kahvia eikä oikein uskonut etten käytä. Sitten se väitti että bolon voi tehdä puusta eikä uskonut vaikka sanoin ettei voi. Eikä uskonut sitäkään että osaisin itsekin sorvata puisen boloisen.

Jotkut angstit pikkupojat ajeli musta(punainen) pyörällä ohi kun (yllättäen) boloilin kävellessäni koulusta, ja huus et mee ny sirkukseen. Joo, voin mennäkin jos joku maksaa, voisin jopa lähtee Lontooseen kattoon sirkusta. Tai johonki Tokioon.

Hyih, mulla on ällöö särkelääkettä joka haisee ihan palaneelle kumille. Siis ei sellaselle kun joku polttaa kumia vaan sellaselle yäk. Tuli vaan mieleen kun täällä haisee nyt kyllä tosi pahalle.

Hei voi voi hei. Haluun kaikkee kivaa, haluun Virvalle kattoon kuolleiden runoilijoiden seuraa. Mut en kuitenkaan saa koskaan aikaseks mennä.

Ja me muuten sovittiin et koulujen loppuna syödään bolosta jäätelöä ja juodaan kuoharia siitä toisesta päästä. Nimenomaan niin et alemmasta puoliskosta juodaan ja ylemmästä syödään, voi sitten ottaa ne naamalleen siitä tai kääntää sen toisin päin. Ja juu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.