IRC-Galleria

BMWminde

BMWminde

Eekolomikymppi on ananas

Uusimmat blogimerkinnät

BMW (Biltema Motor Works) on arjalainen autorotu. Ne kasvavat Saksan maaperällä ja siirtyvät sieltä muiden muuttolintujen mukana pitkin maailmaa. BMW:llä ajavat useimmiten miespuoliset henkilöt, jotka haluavat näyttää, että heillä on:
-rahaa
-pieni penis

Tästä syystä BMW:tä (Baijerilainen Mulkun-Wenytin) usein kutsutaankin munanjatkeeksi, mutta ei se mitään, naiset yleensä pitävätkin enemmän miehen autosta kuin miehestä itsestään. Bemarin omistava "mies" on jokaisen pissiksen unelma. Bemari on köyhän miehen mersu; tosin mersu on jo kyvyttömän alter-ego. Lisäksi BMW:llä ajava pääsee yleensä paremmin iltapäivälehtiin onnettomuuden sattuessa, sillä toimittaja mainitsee auton merkin vain, jos se on BMW. Tällöin se on yleensä kätketty tekstiin tyyliin: "Bemarikuski ajoi...". On myös totta, että useimmiten liikenneonnettomuuksissa syyllinen on bemarikuski. Missä vain on kaahattu, ajettu humalassa, katsastamattomalla autolla tai tehty jotain muuta järjettömyyttä, on asialla yleensä bemarikuski. Ja jos ei ole, sitten ei maksa vaivaa mainita ja tuhlata painomustetta.

BMW:t (Baijerilaiset Mutteri Wiritykset) tunnetaan möreistä äänistään ja koneesta kuuluvasta naputuksesta. Lajille on ominaista pudotella peräänsä erilaisia auton osia kuten latureita, palloniveliä, kardaaniakseleita ja periä. Vanhat madalletut BMW:t muistuttavat mäyräkoiria ilman sisältöä.
BMW:tä on helppo virittää. Jo pelkällä peltisarjalla saa 10–15 hevosvoimaa tehoa ja kehumalla toisen mokoman. "Ai jaa, mä muistin, et mullon vielä siihen asennettu sejasejase, ja siitä tulee helposti joku kolkyt kaakkia lisää.” M-sarjan tarra tuo välittömästi vähintään 50 hevosvoimaa lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.