IRC-Galleria

DotStocking

DotStocking

p(●`∇´●)q
1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne!


1. Oot mulle tärkein henkilö enkä koskaan haluu menettää sua. Must vaan välil tuntuu et sä et välitä musta muulloin kun silloin kun sul ei oo ketään muuta jonka kanssa viettää aikaa... vaikka oot mua nuorempi niin oot mulle esikuva, koska oot tosi hyvä ystävä <33

2. Haluun tuntee st paremmin!! haluun myös et alat pian kattoon maailmaa vähän omaa nenääs pitemälle. Oot tärkee ois kiva viettää enemmän aikaa sun kaa.<3

3. Ärsyttää, kun loukkaannut ja suutut kauheen helposti! vaik tiedät et tyyliin puolet kaikest mitä mä sanon on läppää!! et kestä kritiikkiä ja se sapettaa!! Sekin närästää että yrität mielistellä, emmä tarvii mieliselyy tykkään sust ihan ilmanki!

4. PUHUISIT JOSKUS ASIAA!! onhan se kiva, että ollaan kavereita mut pliiis en tiiä susta oikeestaan mitään!

5.JÄTÄ MUN RAUHAAN PRKL!!!!! ÄLÄ PUHU MULLE! iiiiiiiy vainoot mua kun luulet et ollaan saman kaltasii jesus crist! älä vainoo! mä en haluu olla missään tekemisis sun kaa!!

6. Miks kaikki pitää sua idioottina....taino oothan sä aika, mut ehkä jossain sussa on se järkevä ja asiallinen puoli eikä pelkästään se pervosinä -__-'' ois kiva joskus jutella sille asialliselle sulle :))

7. ANTEEKS!!! oon joskus ollu sulle tosi kauhee ja kadn sitä aina kun nää sut TT_TT haluun olla taas yhtä lähellä sua kun silloin....

8.En tunne sua enää, enkä oikeestaan haluukkaan. Suhun menee vaan rahaa joka vuosi vaik en oo ees käyny teillä sataan vuoteen. Ois vaan parempi et ei enää oltas muut kun ennen.

9.Oot ikuinen. sua ei voi korvata<33

10.IIIIYYYYYYYYYY!!!! OOT KAUHEE IYIYIY!!! MIKS TULIT?? painu perheines sinne mistä tulitkin!! haiset oot friikki ja näytät kauheelta! naurat jossain nurkassa muitten jutuille se on ärsyttävää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.