IRC-Galleria

Patricia Cornwell - Ruumiin TodistusMaanantai 14.07.2008 00:48

Kaakelikäytävä oli moppauksesta märkä, ruumiinavaus huone lukossa ja asiakkailta suljettu. Vinottain hissiä vastapäätä oli ruostumattomasta teräksestä tehty kylmähuone, ja avattuani sen jykevän oven vastaan leyhähti tuttu pahanhajuinen kylmä ilma. Löysin paarit ilman että minun tarvitsi katsoa varvaslappua, tunnistin valkoisen lakanan alta törröttävän hoikan jalan. Tunsin Beryl Madisonin jokaista neliösenttiä myöten.
Savunsiniset silmät tuijottivat elottomina silmäluomien raoista, kasvot olivat veltot ja vaaleiden avohaavojen tärvelemät, useimmat niistä vasemmalla puolella. Hänen kurkkunsa oli viilletty auki rankaa myöten, päänkääntäjälihakset katkaistu. Rintakehän vasemmalla puolella ja vasemmassa rinnassa oli yhdeksän tiheään iskettyä pistohaavaa, jotka olivat raollaan kuin suuret punaiset näpinlävet ja lähes kaikki täysin vaakasuorassa. Ne oli lyöty nopeasti toinen toisensa perään ja niin rajusti, että ihoon oli jäänyt puukonkahvan jälkiä. Käsivarsiin ja käsiin tulleiden viiltohaavojen pituus vaihteli puolesta sentistä yhdeksään. Ellei mukaan laskettu pistohaavoja ja viillettyä kurkkua, ruumiissa oli kaksikymmentäseitsemän viiltohaavaa jotka uhri oli saanut yrittäessään torjua leveäteräisellä veitsellä huidottuja iskuja.
En tarvitsisi valokuvia enkä ruumistä esittäviä kaavakuvia. Näin silmät suljettuani Beryl Madisonin kasvot. Näin kuvottavan yksityiskohtaisesti hänen ruumiilleen tehdyn väkivallan. Kaulavaltimot oli katkaistu melkein kahtia. Aortan kaari, keuhkovaltimo, sydän ja sydänpussi oli puhkaistu. Hän oli ollut käytännöllisesti katsoen kuollut siinä vaiheessa kun mielipuoli oli leikannut hänen päänsä melkein irti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.