IRC-Galleria

Eebaa

Eebaa

MUUTTANUT NAAMAKIRJAAN!(: Eli täällä olevat kuvat aika vanhoja

Tänks<3Lauantai 16.05.2009 18:11

Parhaat synttärit oli kyl!

Wilma pääs sittenki, luulin et se on viel kipee :D

Sit Marial oli ihanat hiukset ku se ol ollu kampaajal, rakastuin :D Kyl ne Sonjanki punaset oli ihanat! Sit Elina viuhahti meille eikä ollu myöhäs vaik oliki, mut ei ollu silti viimine, se ol siit iha kyrpä pystys :D Sit Hannalt tulee viesti et sori ku ne on myöhäs mut Hedda jäi prismaan panee Tumppii. Repesin ja vastasin et ei niit saa häirit.

Lopult kaik on koos ja avaan lahjoi. Wilma ol tuonu lahjansa ajat sit, sain silt ruusun:D Sit Marialt tuli jottai ihme hiuslakkaa ja karkkii, sit Sonjalt TVAILAIT!! :D Sit Martalt tuli semmone marimekon pussi mis oli legenda kynii :D Sit Elinalt sain ihanan kaulakorun ja Hannalt meikkipussin mis ol kaikkee jännää sisäl :D Sit Heddan lahja, heti ekaks se sano et ajattel se kaksmielisest:D Siel ol semmone hattivatti muki, mikä on sinänsä jo aika hupaisaa. Sit sen ku ajattelee viel kaksmielisest.. Sit niil hattivateil oli kahvikupit sillee siistist iha ku jotai oltais yritetty sensuroid :D Repesin.

Sit muhaa, oli ONGINNAN vuoro :D Wilma sai mun pussin ku en ollu tehny sil ku luulin ettei se tuu :D Jännää oli :D Sit mohlattii siin jottai ja juteltii pervoi :D Sit lähettii koulun pihal.

Koulun pihal säädettii kaikkee jännää, ja todettii et suominen(kielten ope) oli siel pelaas kentäl pesist kahden lapsen ja miehen kans. Todettii et se on kuullu kaikki meijän pervot Konstan kelluva muna jutut jne. Vähä naurettii. Sit mentii takas kotii päi sahiksen kaut, otettii kuvii ja mä kahlasin ylläri ylläri ihan himon :D Sit kaik muut lähti paitsi Hanna ja Hedda ku ne jäi yöks.

Me katottii titanic ja kävi ilmi et se on aika pervo leffa:D Eikä itketty vaik piti :D Sit juoruttii yöl siin kaikkee, repeiltii vähä mil sattuu. Nii ja titanicis oli IMBA TAIKAMUMMO!!! Se oli aika pelottava :D Must tuleeki ison imba taikamummo:D No yöl tosiaan säädettii kaikkee sellast mikä ei koskaa pääse päivän valoon :D

Sit aamul Hedda pässi herättää mut ku se heittää tyynyn mua päin. MUR! Se oli julmaa. No mun huonees oli iha vitun kuuma, ja avattii ikkuna. Ei se paljoo auttanu. Hedda ja Hanna lähti, ja mä rupesin dataamaan :D

Näin meillä :D

Kiitti ihanist synttäreist!!

MARIA<3

MARTTA<3

SONJA<3

ELINA<3

WILMA<3

HANNA<3

HEDDA<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.