IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Perinteistä päiväkirjailua #2.Tiistai 20.05.2008 04:52

Perjantaina oli kansainvälisen Fontys (meidän koulu) Festivalin avajaiset. Kakkosluokkalaiset vetivät kolme numeroa siihen, ja koko höskä oli ympätty jossain määrin typerästi juonteelliseksi, eikä juoni siis palvellut näitä tanssiesityksiä oikein millään lailla.

Mutta ihan kivaa oli! Tykkään siitä kun tehdään asioita ja saadaan aikaiseksi ja on paljon hässäkkää ja ihmisiä (no joo, hässäkkää oli liikaakin kun yksi tyttö loukkasi nilkkansa ja toinen sai ensimmäistä paikatessaan tanssiparinsa takapuolen nenäänsä, mutta noin muuten).

Tämä festari siis on OIKEASTI kansainvälinen; en nyt muista tarkkaan ottaen mistä kaikkialta osanottajia mutta ainakin Intiasta, Vietnamista, Jerusalemista, Tukholmasta, Dresdenistä ja Belgian Lieristä oli yhteistyökoulujen (?) porukkaa tekemässä. Tai siis on edelleen, jatkuuhan se tämän viikon. Sunnuntaina oli ulkopuolisen opettajan festaritunti, espanjalainen kiva setä (ja viiden sivun cv) piti hienon contemporarytunnin, ensi torstaina on joku toinen contemporarytunti johon itse menen. Esityksiä on joka ilta näissä "lähikaupungeissa" ja onneksi nyt sentään omallakin koululla kahtena iltana.

Tykkäsin kamalasti sunnuntain tunnista! Sellainen kansainvälinen porukka ja opettaja ja "festaritunti" oli todella kiva. Tanssissa on puolensa.

Perjantaina oli tosiaan myös afterparty koululla. Kouluvaiheen bileet olivatkin mainiot. Hyvää musiikkia ja vilpittömästi tanssivia ihmisiä, oi.

Afterpartyn afterparty paikallisessa baarissa sitten sen sijaan sulatti sietokyvyn ja teki jopa hiukan surulliseksi. Olen vissiin jollain lailla vanhoillinen, mutta tuntuu kyllä kurjalta ajatella (hyvässä?) parisuhteessa olevia ihmisiä -> ilmaista viinaa -> nuoleskellaan OMIEN OPETTAJIEN kanssa. Itseasiassa näiden henkilöiden keskinäinen tilanne afteraftereissa oli tuosta (niiden parisuhteiden kannalta) ikävämpi, mutta se siitä.

Kolme viikkoa kokeisiin! Hui.

Ihmisiin pettynyt E



P.s. Tapansa silti kullakin, eipä ole oma asiani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.