IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives
....Niin yhtä laadukasta menoa taatusti :p Vähän turha päivä joo. Oli pientä kaukokaipuuta ilimassa kun soittivat Raumalta ja kikattelivat siellä konjakkihuuruissaan, yy, mullekki. Ja sit vielä kehtasivat mennä leikkipuistoon ILMAN MUA!! ei että voisi olla yhtä kivaa kuin jos olisin mukana, mutta silti!!
Eilen illalla - tai aikaisin aamulla - kotiin polkiessani (täällon hame- ja sukattomuuskelit ollu) tuli haikeus niihin yön yli kestäviin bileisiin taas. En edes muista koska maailmassa olisi viimeksi ollut jotain vastaavaa, että baila baila ja joskus ehkä seitsemältä raikkaaseen luontoon ja linnunlauluun ja semmosta niin! Saataiskohan sitä sitten kumminkin ens kesälle jotain kodikkuusbilestystä aikaiseksi :)

On mulla kyllä jotenkin loputtoman huono asenne lukemiseen. Tänäänkin jaksoin kahlata ehkä loput tuosta luustoalueesta läpi, arvata saattaa jäikö mieleen, ja lopun aikaa sitten säädin onnellisen yksinkertaisessa ajatusmaailmassani tuota soolomusiikkia. Saa sitä vaihtoehtoista tekemistä aina! Mut toi muokkaus-miksaus oli kivaa :)

Oiskohan huomenna sit taas Sosiaalinen Pääsiäinen. Vois olla kyllä..
Elsje

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.