IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Holiday weekendMaanantai 16.04.2007 05:32

Kello seitsemän kieppeillä lauantai-iltana porukkamme kokoontuu Philippan asunnolle, lähellä keskustaa. Sattumalta asunnossa on keittiöstä ulos jatkuva puolikattoterassi, joka antaa jotakuinkin länteen päin - saatiin istua lämpimässä ilta-auringossa siinä ja juoruilla ja jauhaa tanssihistorian matskusta. Koe huomenna... :o Lämpöä piisaa kyllä, päivällä jotakuinkin 28c tuntumassa, illalla hyvinkin yli 25asteen. Tätä voisi kutsua lomaksi, jollei kyseessä olisi viikonloppu ennen kauhiaa tenttistressikaksiviikkoista :/
Siinä pikkuhiljaa saatiin päivällinen tulemaan, aurinko laskee vähitellen, muutama kuumailmapallo lipuu kaupungin yli. Olisi oikeasti hienoa päästä lentämään sellaisella! <3 varsinkin tuollaisena päivänä.
Mukavasti sulautuen aurinko valuu kattojen taakse horisonttiin, ilta hämärtyy pikkuhiljaa, Venus syttyy ensimmäisenä taivaalle. Hämärän tummuessa kunnolla illaksi ja taivaan pimetessä, syttyy lisää tähtiä, kohtalaisen kirkkaina, pilvetön päivä kun on. Kuuta en havainnut :( lämpötila edelleen yli kahdenkymmenen asteen. Jälkiruuan - jätskiä ja mansikoita - aikana tuumaavat, että aika pimiää syödä, ja tuovat kynttilöitä siihen pöydille. Kuvataiteilija minussa himoitsee päästä piirtämään jotain vastaavaa tunnelmaa, tietenkin juuri tämä päivä oli se jonka ajattelin olevan Ihan Tavallinen ilta ja en vaivautunut ottamaan lowbattery-kameraani mukaan. Tästedes otan sen AINA, joka paikkaan :I
En muista koska viimeksi, jos koskaan, olen istunut koko iltaa ulkona parvekkeella, katsomassa vuorokauden siirtymistä päivästä illaksi, mukavassa seurassa, täydellisessä ilmassa. Ja halpaa saksalaista hyvää viiniä! :D Romantikko minussa istui koko illan melkein täysin hiljaa ja imien sitä tunnelmaa ja kaikkea.
Tämä päivä oli vähemmän romanttinen, nyt päästiin siihen kesän heatheatheat -meininkiin jo :p Historian lukemiset mukaan ja eteläpuistoon - sellainen ihan käsittämätön megalomaaninen puisto, nurmikenttiä, isoja puita, risteileviä teitä, pensaita, lisää nurmikkoa, lampia, leikkikenttä. Mittarissa tällä kertaa +30. Neljä tuntia kykenin lojumaan siellä, luin, luin, kuolasin sisäisesti hikisiä pelailevia paidattomia uroksia, otin mukavan rusketuksen.
Kotiutuessani iltaulkoilulta puoli yhden maissa lämpötila edelleen +25. Kaupungilla oli baarit, kahvilat ja ravintolat auki, ja vihdoin ah vihdoin tämäkin kaupunki sai itsensä ulos. Terassit täynnä, nyt alkoi jo olla selkeästi sellainen eurooppalainen fiilis, mitä on kyllä kyttäilty.
Tuntuu myös aika kodikkaalta, kun puissa on lehdet. Manasin syksymmällä, että perhanan kaupunki, kun ei ole a)merta (eikä edes jokea), b)puistoja ei puita, c)vuoria tai muuta luonnon jotain mitä tahansa. Nyt oli puisto, oikein kauniin vehreä, ja puitakin kadunvarsilla.
Kelpaa!

Elisje verliefd

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.