IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

YökirppisSunnuntai 27.05.2007 20:11

Ompelin!! Osaan ommella vielä!! jiihii. Löysin tuossa joskus jokunen viikko sitten kivan kankaan ja sain jopa, duuh, tuon .. miksi sitä ikinä kutsutaankaan, valmiiksi.
Eilen illalla Michele invitoi yökirppikselle, se kuulosti niin älyttömältä (hienolta?) että oli pakko mennä. Alkoi kello 12 yöllä ja kesti klo 12 asti seuraavana päivänä, mutta oli kai se käytännössä kauemmin. Kadunvarret keskustassa ja normaali lauantaimarkkinatoriaukio oli ihan täynnä kojuja, ja tavaran tarjonta sen mukainen :)) Oli ihan totta kaikkea mahdollista siellä, vanhoja oikeasti hienoja huonekaluja, peilejä, lamppuja, koriste-esineitä, toisessa laidassa jotain pikkukrääsää ja vanhoja luistimia ja ties mitä. Muutama sovitusnukke ja mallinukkekin bongattiin... Muchan keksimainosplakaattikin OLISI OLLUT, voi hevonperse, anteeksi ruma sanankäyttöni nyt, mutta se olisi ollut _vain_ 10€ ja ei siltikään ollut varaa siihen. Olisiko ehkä just niin siistein sellainen?? Tämä typerä tapaus harmittanee varmaan seuraavat aika monta vuotta.
No minkäs sille sitten mahtaa. Mutta siis mikä oli varsin ilahduttavaa, oli tosiaan se, että kyseessä oli lauantai-ilta, ja vaikka pubit/kahvilat/baarit oli auki, niin sellaista päätönkana harhaantui reitiltä -meininkiä ei oikeasti ollut. Ihmiset sivistyneesti sulassa sovussa, osa katselee kirpputoria ja osa on viikonlopun normaaliviikonlopun vietossa. Nyt kun tässä Suomea niin muka ikävöi, niin tuossa yksi juttu mitä voi tulla siellä sitten ikävä >:] stroopwafelsien lisäksi!
Tänään lähdettiin toista kertaa Oisterwijkiin päin menemään, nyt päästiin jo johonkin seitsemisen kilsan kohdille, kunnes matka tällä kertaa tyssäsi (viimeksi alkoi sataa, päästiin joku parikymmentä metriä ehkä) mukavaan pikku pyöräkönyämiseen. Sarvet yhteen ja kolinkolin kynnetään tietä siinä sitten. Tylyä, olin enemmän huolissani ihanasta uudesta valkoisesta erittäin tahraastuneesta luomuksestani kuin ruumiinjäsenistä :p Michele onnistui kyntämään pelkästään nurmikkoa ja siten vältti ruhjeet, mutta pyörästä vääntyi poljin. Toivottavasti saa korjattua :/ Itse vasta nytten kotona aloin huomaamaan että näitä ruhjeita riittää, ensin luulin että oli vaan kädet auki, mutta itse tosiaan hallitusti laskeuduin kahden pyörän ja asfaltin väliin >:p Siitä onkin aikaa kun viimeksi pyörän kanssa telonut. Onpahan vaihtelua.
Viimeinen viikko edessä esitysten harjoittelua, sen jälkeen viikon verran esityksiä ja sitten - jotain. Toivon ja rukoilen, että saan säädettyä oman portfolionäyttökokeen sen verran aikaisemmaksi, ettei tartte elokuussa tulla takaisin tänne vielä :o
Tasan kuukausi Suomeen!!

Elsj

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.