IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

PurkautumistaMaanantai 13.07.2009 00:28

Okei, Animecon ei todellakaan ollut paras con jossa olen ollut. Animeohjelmaa ei ollut kovin laajalla skaalalla, vaikka olisikin kiinnostanut kovasti mennä katsomaan Strike Witches -luento, Miyazakin leffojen intertekstuaalisuudesta kertovan... luennon(?) ja sen sunnuntain ohjelman, jossa puhuttiin cosplayn oikeista pimeistä puolista (hiukkasen eri tavalla ilmeisesti, kuin Tre Kuplii '08:ssa). Missään niistä en kuitenkaan käynyt, vaikka olisi oikeasti paljon kiinnstanut. Sen sijaan ainoiksi ohjelmiksi meikälle jäivät cosplay-kisa (kisasinkin), Yunan ja Seymoren häät, sekä Deittishow, jossa myös olin osallisena kysyjänä. Cossit olivat btw pe Lulu Final Fantasy X:stä ja DiZ KH II:sta.

Oli neljä syytä, jotka saivat conini menemään pilalle. Epämukavuus. Yksinäisyys. Väsymys. Feilaus.

Neljä erittäin vahvaa tekijää, jotka varmistivat, että olin jokseenkin masentunut, varsinkin nyt.
Ensinnäkin asuni oli SUPER epämukava. Muuten se olisi ollut ihan hyvän tuntuinen cossi päällä, mutta bindit sattuivat aika hitosti, jouduin koko ajan nostamaan helmaani kävellessä ja pahinta olivat korkokengät: En ole todellakaan luotu käyttämään sellaisia jo senkin puolesta, että jalkani ovat aavistuksen lättäjalat, jolloin päkiöiden isoihin sisäsyrjän luihin sattui ihan hemmetisti.

Toinen ISOISOISO syy, miksi olen masentunut, on se, että asuni feilasi tosi pahasti sen takia, että aikaa ei ollut tarpeeksi, vaikka aloitin heti Desun jälkeen DiZin kanssa ahertamaan. -.- En halua puhua siitä enempää. Se oli kauheaa. Vaikka ajan kanssa pystyn paljon parempaan, se on koettu. Ehkä tästä eteen päin pitäisi kaikkia asujani tehdä kaksi kuukautta, niin kuin ilmeisesti esimerkiksi Iiris Rönkkö tekee. Seuraavana huomattavasti yksinkertaisempi Gullwing-Paine jälleen KH II:sta. Samalla WCS-asu, jonka kanssa tällä hetkellä tuntuu epätoivoiselta parini suhde aikaan vaikuttaa todella kamalalta. En haluaisi WCS-asun takia tehdä Painea, mutta ei se niin kauhean vaikea edes ole.

Conissa oli yksin suurimman osan aikaa, koska en ollu missään tietyssä porukassa ja Zero lähti minnelie Hetalia-miitteihin.......... -.- Väsymys taasen johtui siitä, että en nukkunut la-pe välisenä yönä tuntiakaan ja siksi nuokuin Candyloven esityksen ajan.

Ehkä tosiaan seuraavasta convuodesta tulee parempi. Luulen, että teen Traconiin Madam Redin Kuroshitsujista, Bakaan Rakan, tai Kuun Haibane Renmeistä ja Jack Sparrown johonkin kesän tapahtumaan. Se EI OLE matkintaa, koska keksin Jackiä cossia jo melkein 3 vuotta sitten, jolloin en ollut käynyt, kuin Tampere Kupliissa.



Toivottavasti pääsisimme kamppailemaan palkintopallista WCS:ssä. Itse tiedän pystyväni kamppailemaan sinne, mutta todellakin pelkään parini ja esityksemme puolesta. Koska tanssimme, ja harjoittelumahdollisuudet ovat erittäin rajalliset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.