IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Diibadaabaa vaatteistaTiistai 17.01.2012 23:21

Halusin päivittää jotain turhaa, joten tässä sitä tulee.

Sain vihdoinkin pikkumustan valmiiksi! Paitapuseron pitäisi valmistua perjantaina, mutta tiedän, että näin ei valitettavasti käy, koska en ole vielä aloittanutkaan kaavoitusta. Koulun matkat ja bonusohjelmat sen tekevät. En minä. Koska en ole lintsannutkaan, enkä viettänyt aikaani tunneilla myöskään turhanpanttina. Sen lisäksi, koska en saanut rahallakaan hankittua haluamaani kangasta, päädyn käyttämään purppuraa jännäraitaista puuvillaa ja muutan mallin lyhythihaiseksi. Luulen, että lopputulos on ihan muikea. :)

Koen saaneeni eilen ja tänään ihan liikaa kehuja näin yleisesti, sekä cosplayn osalta, että valmistamistani vaatteista. Pitänee muutenpa laittaa kunnon kuvat vaatetuksen tuotteistani joskus, kun pääsen niihin kameran kanssa käsiksi. Ehkä en olekaan ihan tohveli ihan kaikessa, mitä teen. Huomenna on aivan paras päivä, koska pääsen jatkamaan kreikkalaistyyppisen paperivaatteeni kokoamista. Siitä tulee ehkä eeppinen, täytyy katsoa. Mallikin on luvassa.

Eurocosplayn-kisan suunnittelu alkoi tänään, vaikka WCS:ssissä käymättömyyteni ansioista homma onkin aika hyvin hanskassa. Erityisin homma on muuntaa kahden ihmisen esitys sooloksi ja vielä toimivaksi sooloksi sen huomioon ottaen, että hahmoni ei liiku mihinikään paikoilta. Se oli kiva tajuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.