IRC-Galleria

Epik

Epik

käy joskus kotonakin
Ihmeellistä. Kaikki nauhoitukset on nyt ohi. Enää tarvitsee miksata, masteroida ja painattaa levyt ja sen jälkeen kaikki te kaksi lukijaakin kuulette valmiin tuotoksemme. Biisit kuulostavat koko ajan paremmilta ja eiköhän me tästä ihan hyvä singlelevy saada aikaiseksi. Tämän hetken nimi on kahvitauko, Sami on out of studio, Touko pelaa NHL 2006:sta ja minä istun koneella.

Sellainen informaatio täytyy kyllä vielä viestittää, että kun kävimme ruokatauolla ostoksilla niin tajusin kuinka hieno ruokavalio studiomuusikolla on. S-Kaupasta tarttui mukaan:

- donitseja
- patonkia
- karkkia
- jäätelöä
- domino keksejä
- maitoa ja mehua

Kurkkupastilleja emme tietenkään ostaneet, mikä tällä hetkellä S&T:n loppumylvinnän nauhoituksen jälkeen tuntuu huonolta ratkaisulta.

Seuraava työvaihe on siis miksaus. Tänään muutama tuntia väännetään pohjasoundeja ja huomenissa sitten työstämme yleisilmeen kohdalleen. Sen jälkeen pieni tauko levynteosta (jonka aikana mm. minun ylioppilasjuhlat) ja maanantaina 5.6. Tampereelle masteroimaan levyä. Lisää sitten taas joskus. Kannet alkavat hahmottua ja ovat oikeastaan valmiit. Mielessä pyörii vielä muutama fontinvaihto ja pikkusälä mutta kyltäätästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.