IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

noängSunnuntai 07.10.2007 22:05

Olipas mukava ja rentouttava viikonloppu <3
Vähän mun harmitti eilen ku luin galtsusta ton ganes ilmotuksen vasta kello 14:01 ja oon vippi! oisin n'hny sen videon jo kaks tuntii aikasemmin ;/ ei ollu siis vipeistä mitään hyötyä, en kyllä kattonu siitä videosta ku alun.

Noh, mut haluun kirjottaa mitä viikonloppuna kävi.
Perjantaina Jussi tuli meiän koululle ehkä puol kakstoista ja sitte syätiin semmosta ruokaa jos oli kivoja sieniä <3 Sit mentiin meille, katottii vaimon ostamisesta venäjältä vähän juttua ja syötii vissii jotain ja lagattii ja sit pakkasin ja lähettiin Jussille. Käveltiin vähän kiertoteitä Jussille ku oli nätti ilma ja nähtiin semmonen jänis, siis rusakko, joka oli ihan sika iso :O sit se vaan istu omakotitalon pihassa korvat pystyssä ja oli siinä paikallaan ku patsas. Se oli söpö <3
Päästii Jussille ja joskus sieltä sit siirryttii lujiksee ja lainasin Jussin takkia :D Se oli vähän iso. Vein Riikalle kirjaakin, mut ei se sit tullu sinne ;/ Wallu kyl luki sitä ja se oli sille just sopiva kirja. Mut annan sen sit Riikalle joskus toiste ^^
Kaiuksen näin siel ja oli kyllä mukavaa jutella pitkästä aikaa, se oli ottanu kulmalävärin, koska sillä oli tylsää. Mitä tähän voi sanoa, huokaus.
Sieltä sitte Jussille yöllä ja nukkumaan ja aamulla sitten yheltä syömään ja semmosta. Mä en muista yhtään et mitä tehtiin ruoan ja sen välissä et Jussi pyysi mua jäämään toisekski yöks sinne. Noh mut sit käytiin saunassa, ja lainasin Jussin paitaa ja syötii vähän jotain kait ja sit alettiin kattoo teeveetä, oli ihana ilta <3 Sit nukkumaan ja sunnuntai ja ihana aamu <3 Syömään ja katottiin jotain dokkarii kretionismi vs. darwinismi. Se oli ihan kiva. Katottii me muutaki ja sit luettiin vähän pippeleistä ja vähän muustakin, mut se pippeliosio oli tottakai mielenkiintosin. Jussilla on semmonen kirja jonka nimi on; Hei beibi mä oon tulta ja siinä sitten kerrotaan kaikkee mielenkiintosta murrosiästä, seksistä ja seurustelusta. Todettiin et toi kirja pitäs antaa kaikille seiskaluokkalaisille ja pitää niille kirjakuulusteluja ja kaikkee siitä, että ne varmasti lukis sen, koska se on oikeesti hyvä ja kertoo paljon faktaa.
Noh, Jussi sit saatto mut pysäkille ja puspus <3 On kyllä paras asia mun elämässä <3

Että oli tosi mukava viikonloppu ja rentouttava <3 Sydämii täältä vaan tulee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.