IRC-Galleria

Olenko?Sunnuntai 18.11.2007 04:55

Tämä on ollut merkittävä vuosi.. Kaikkea on tapahtunut. Niin autojen kanssa kuin sosiaalisessa elämässä.Viime vuotta kun miettii.. Olin intissä en tarvinnut pahemmin alkoholia.. Väillä tuli otettua.. Olin onnellinen tietyillä tavoin. Tänä vuonna. Alkoholi on ollut isossa osassa.. lähes joka vkloppu..

Perjantaina se oli varsin vähäistä.. Tänään vähäistä. Ensi vkloppuna kunnolla. Sitten tavoitteena pidempi selväpäisyys. Alkoholi hallitsee elämää suurelta osin. Yritän vähentää, mutta tuntuu siltä että tarvitsen siihen jonkun tukea.. En myönnä alkoholistisuutta.. Mutta ei ole varsinaista syytä olla ilman.. Noh ei rahaa ikänä ole tarpeeksi, mutta aina sitä juotavaan löytyy.. Ja kun katsoo kämpän kuntoa.. Tulee mieleen tarve saada rajoite laiskuuteen.. Mutta tässä kaikessa on hyväkin puolensa.. Nuoruuteen kuuluu juominen.. Kaikki sen tietää.. tai ainakin melkein kaikki.. Nuoruudella en tarkoita sanotaan alle 16v.. Kuten jokainen tietää, nykyään myös ei ole yllätys tavata n. 14v pullo kourassa.. huolestuttavaa.. tai jos miettii vahvempia aineita.. mutta ei niistä sen enempää.. Nyt kun huomaan tekstin määrän tulee mieleen kysymys.. Miksi? Tylsää? En tiedä..

Kai tämä on jonkinlaista avautumista. Olen eksyksissä tietyllä tavalla. Noh tuskainen vuosi takana. Lähinnä rahallisesti.. Mutta valo häämöttää kirkkaasti. Tässä oli taas avautumista kerrakseen ja huomenna hävettää.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.