IRC-Galleria

Hanksu`

Hanksu`

kaipaa siskoaan enemmän kuin mitään

R.I.P. Pauliina, vuosi mennyt..Tiistai 25.11.2008 18:07

Vuosi sitten vielä istuit peiton kans mun huoneen ovella ja juttelit mulle. Vielä vuosi sitten asiat oli hyvin. 25.11.2007 illalla asiat ei enää ollu hyvin. Ei oo pitkään aikaan ollu. Ensimmäinen ajatus päässä oli "en mä pärjää ilman sua" ja se on niin totta kun vaan voi olla.
Tää vuosi on ollu ihan hirveen raskas.. Väsyttää vaan, yrittää nukkua mut ei se poista tätä väsymystä. Kaikki on niin vaikeeta. Paljon kivaa kerettiin kokea yhessä, mielelläni kokisin vieläkin.
En vieläkään ymmärrä tätä, miks just sinä? Miks just sillon? Mikä meni vikaan? Mitä jos oisin ollu sun mukana? Oisiksä sillon vielä täällä? Kymmeniä kysymyksiä mut en yhteenkään niistä saa vastausta.
Jouluki taas tulossa, kunpa voisin vielä aattoaamuna tulla herättämään sut jollain kivalla tavalla. :) Haluisin ostaa sulle lahjan, haluisin leipoa sun kans jouluna pipareita, haluisin koristella sun kans kuusen niinku joka vuosi tehtiin. Meiän pitäis mennä yhessä pulkkamäkeen. Meiän pitäis pitää hauskaa. Kaipaan niin älyttömästi meiän yhteistä aikaa, tuun aina kaipaamaan. :(
Mikään ei ole samanlaista ilman sua sisko. Mikään ei enää palaa ennalleen.
Paljon mä sain mut liikaa menetin, ikävä ei kuole koskaan.

R.I.P.
Kia - Pauliina
Paras sisko <3

Tähdet silloin lähemmäksi laskeutui,
Yössä huusi hiljaisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.