IRC-Galleria

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Hulda on teräväperäinen verkkovene, mitoiltaan 6,75 X 2,32 X 0,70 ja sen ... Hulda on rakennettu 1952, todennäköisesti Brändössä. Rakennustavaltaan ja ... (:DDDDD)

2. Hulda on kasvattaja-Elinan ja minun yhteisomistuksessa. ... Hulda on helposti motivoitava, yhteistyöhaluinen ja vilkas, ja kaavailen sille tokokoiran uraa. ... (Oonki aina halunnu olla koira.)

3. Hulda on oma mutkaton itsensä, se on tyytyväinen kaikkeen. ... Hulda on minun ja Elinan yhteisomistuksessa, ja haaveissa on, että Huldaa voisi ... (Ai samaa vai?)

4. Hulda on satoisa ja lujavartinen vihreäsiemeninen ruokaherne, ... Hulda on erittäin satoisa lajike. Sen satotaso on lähes 30% suurempi kuin Tiinalla. ... (Mitä vittuu, oonks mä HERNE?)

5. Hulda on myös todella riistaverinen ja ollut ensimmäistä kertaa mukana ... Luonteeltaan Hulda on melko kova ja dominoiva, ei missään nimessä helpoin ... (Nii ja mistäs TÄSSÄ puhutaan? :DD ||Koirasta.)

6. Hulda on voinut aika pitkälti entiseen tapaansa ja viettänyt ihanan kevään ... Hulda on voinut viime aikoina hyvin, mutta yölliset läähätyskohtaukset ovat ... (KOIRA :D)

7. Hulda on Elinan ja minun yhteisomistuksessa, ja asuu minun ja Harrin koirana Mäntsälässä ... Jos Hulda on terve ja kaikin puolin soveltuva jalostuskoiraksi, ... (Miks vitus mä oon koira.)

8. Hulda on ns. allasevakko. Lapin suurten tekojärvien vesi peitti lapsuudenkodeista viimeisenkin. Hulda on asunut samoilla sijoilla vuodesta 1946. ... (Nii olinks mä jotenki vanha :D)

9. Av Hulda on Pr Ossi Barckin apuvene. Hulda on nopea apuvene, jota eteenpäin työntävällä moottorilla on tehoa 175 hv. Huippu nopeus on 40 solmua. ... (AHHAH. Ossiki pääs :D)

10. Niiden seitsemän vuoden aikana Hulda on kyennyt opiskelemaan työn ohessa ja lopulta hän ... Hulda on myös aina ollut kiinnostunut politiikasta ja toimii ... (Joo tosi kiva.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.