IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men

Biologinen herätyskelloPerjantai 10.10.2008 18:45

Illalla nukkumaan mennessäni puoli kahdentoista aikaan laitoin kännykän herätyksen soittamaan kello 4:53 Chimairan Down Again biisin. Siinä on kiva piano alussa mihin on mukava herätä, jos noin aikainen herätys nyt vaan ylipäänsä voi olla mukava. Töihin pitäisi kuitenkin löytää aamulla. Havaitsin että puhelimen akkua oli yksi palkki jäljellä, joten olisi hyvä laittaa luuri laturiin roikkumaan yöksi.

Kovin sairas uni. Siis todella, TODELLA sairas. Todella. Lävistin yhden hyvän ystäväni kaulan saksilla, koska hän oli käymässä kimppuuni. Kaikki tapahtui lapsuuden kodissani ja verta roiskui tuhottoman paljon. Ystäväni vannoi kostoa sylissäni viimeiseen hengenvetoon.

Heräsin.

Käännyin unenpöperöissäni katsomaan digiboksin kelloa, joka näytti aikaa 5:17. Viisi, yksi, seitsemän... Meni kymmenisen sekuntia että ymmärsin täysin mitä nuo numerot tarkoittivat. MITÄ HELVETTIÄ?!?! Yhtäkkiä olin täysin pirteä. Pomppasin istumaan, nappasin puhelimeni ja kas, en sitten laittanutkaan sitä lataamaan ja akku oli yön pimeinä tunteina kuollut. Helvetinkyytiä housut jalkaan ja jääkaapista instant aamupala ja pihalle. Työkaveri kun tulee minut aina siinä noin kello 5:20 hakemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.