IRC-Galleria

Jelena_Wolf

Jelena_Wolf

http://helenathedreamer.blogspot.fi/

Rakkaushoroskooppi, VaakaMaanantai 25.04.2011 17:33

Vaaka-Aurinkosi merkitsee syntymää aikaan, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkiä ja siirtymä syksyyn on tosiasia. Kasvukauden mentyä ohi luonnossa, sinun syntymäsi merkitsee kasvun siirtymistä mentaaliseen maailmaan, mielen, kulttuurin ja ihmistenvälisten yhteyksien maailmaan, jossa olet sulava välittäjä ja yhdistäjä. Vaikka olet selvästi ihmisläheinen ja nautit ihmisten seurasta, sinua ei voi heti sanoa kuolaavaksi romantikoksi. Siihen olet liian etäinen ja älyllinen. Mutta sen sijaan olet ihmissuhdepelien ja –taitojen taituri,ja osaat pyörittää melkoista ihmisten joukkoa ympärilläsi tarvittaessa. Mutta yksilöllinen rakkaus toiseen ihmiseen on ikuinen tavoitteesi ja maalisi, vaikka et sitä hevillä saavutakaan. Mutta sen sijaan olet huono aloitteen tekijä ja jätät sen kumppanillesi. Olet huojentunut kun joku muu osaa sen eikä sinun tarvitse ehdotella mitään. Se tuntuu sinusta siistiltä ja tapojen mukaiselta vaikka olisit mieskin.

Olet idealisti ja tavoittelet Kuuta taivaalta luoden odotuksia ja täydellisyyden malleja, jotka jäävät kaukaisiksi elävässä elämässä, mutta innostavat tunne-elämääsi. Parisuhde on elämäsi kulmakivi vaikka viihdyt laajemmissa sosiaalisissa porukoissa, ryhmissä ja seuroissa. Parisuhde testaa kykyäsi heijastaa itseäsi ja tarpeitasi kumppaniin, joka palauttaa peilikuvan kautta tarpeesi takaisin. Kumppani on sinulle selvästi ja usein tietoisesti oman itsesi täydentäjä, joka tekee yhteisyyden nautittavaksi. Kumppanin tai puolison takana tulevat kaikki muut, mahdolliset lapsetkin.

Ilman elementin ihmisenä, tunteesi näkyvät aika vähän suoraan sosiaalisesti avoimen kuoresi takaa. Olet ylipäätään ihmisistä kiinnostunut ja kiinnostuksen syveneminen rakkaudeksi voi vaatia paljon yhteistä elämää, kokemusta ja myös koettelemuksia. Et ole yleensä holtittomasti tunteeseen heittäytyvä vaan toverillinen ihminen, joka elät mielelläsi kumppanina toisen kanssa, joka omaa sopivia ominaisuuksia. Vaakana pidät siitä, että sinulla on joku, jonka kanssa näyttäytyä silloin kun on tarvetta. Vielä parempi jos hän pystyy jakamaa kanssasi kulturelleja harrastuksia ja kiinnostusta kauneuteen taiteen, viihteen tai esinekulttuurin kautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.