IRC-Galleria

I'm backTiistai 04.08.2009 01:47

Kotona taas kunnolla ni aattelin purkaa vähän fiiliksiä tähän. Nyt oon tosiaan ollu liikkeellä lähes toista viikkoa ja nyt oon tän päivän vaan ottanu rennosti enkä menny mihinkään.

6 päivää tosiaan kesäleirillä Tuusulassa. Aikamoista turpaanvetoa oli kyllä. Onneks tää oli mentaliteetiltään vähän rennompi ku muut ja ei ollu yhtään draamaakaan niinku muissa, mut silti olin kyl leirin aikana todella väsynyt. Olin myös leirin jälkeen vielä väsyneempi kuten arvata saattoi. Hyvä leiri oli kyllä pakko sanoa ja ruoka oli loistavaa kuten aina, mutta jos olis yhtään pidempään jatkunu ni olis kyl vaan menny kaikki hukkaan ku ei enää jaksanu keskittyy lainkaan.

Seuraavaks oliki sitte Ropecon. Juah tuli sit yöks meille ja piti tehä kaikkee ennen conia mut olin vaan niin väsyny et en saanu mitään aikaseks. Olis periaatteessa vaan voinu nukkuu kokoajan ku olin niin poikki. Nukuin sit kumminki iha ok (vähemmän tosin ku mitä olisin olettanu et nukkuisin) ja sit mentiin coniin. Ärsytti ku viikonlopun aikana sato tosi paljo, mut se ei haitannu FFFightin aikoina joten onnistuttiin se pitämään. Hyvä tsägä siis.
Viikonlopun hyviä puolia olivat tietenkin se että se on vaan tasoltaan ehdottomasti paras con ja että siellä meininki ja jengi on vaan sen verta loistavaa et ei oo sinänsä missään vaiheessa kiusallinen olo ku porukka suurimmalta osin oli samalla mentaliteetilla ku minäki.
Ja sitten huonoja puolia... Niitä onkin paljon. Ensinnäki se että mulla meni Visa Electron vanhaks ja käteinen oli loppu eli mulla ei ollu yhtään rahaa. Toiseks tosiaan se että sato tosi paljon. Kolmanneks se että ku tuntee liikaa ihmisiä ni eri ihmiset soittelee ja pyytää porukkaan jolloin pitää kaikkien kaa hengata yhtäaikaa. Se vaan ärsytti ja teki tosi paljon mieli olla yksin. Neljänneks juuri mainittu yksinolo, ku kaikkea paskaa ni teki mieli ihan liikaa olla yksin. Lauantai-iltana vaan yritin yhessä vaiheessa vältellä vaan ihmisiä ku vitutti. Kaipa vaan stressinpurkaantumista ja kaikkea shittiä. Seki tais kans ottaa päähän ku näki ihan sikana pareja kans siellä ni... no joo, antakoon se aihe olla siinä. Ja sit vielä seki ku ei ollu oikestaan mitään kamoja, eli ei tyynyä, patjaa, makuupussia tai pyyhettä... Makuupussin sain sit lainaan kyl mikä oli ihan ok, mut olis voinu olla hieman mukavempaaki mukana... Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Mut nyt oon kotona ja aion pitää kunnon palautumislomaa kyllä pitkään. Jotain pientä vois kyllä duunata, mut pitää taas viikonloppua varten kerää voimia, ku on Juahin synttärit ja sit sunnuntaina Cosplay-Gaala ja siellä FFFight.

Eipä oikeen muuta. Chilliä siis jonkin aikaa. Okmo

np. Andy Blue feat. Eller van Buuren - Time to Rest

Juhis/Kenji

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.