IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Tietotekniikan koulutusyritys Datafrank tarjoaa 200 opiskelijalle mahdollisuuden osallistua veloituksetta tietotekniikan kursseille kesä-syyskuussa 2010. Tieto- ja viestintätekniikan merkitystä ei painoteta tarpeeksi suomalaisissa kouluissa, mutta opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden it-taidot ja -osaaminen ovat usein avainasemassa esimerkiksi ensimmäistä työtä hakiessa.

Nuoret alle 25-vuotiaat ovat tiennäyttäjiä uudenlaisen osaamisen luomisessa. Tietotekniikan koulutusyritys Datafrank ojentaa auttavan kätensä ja tarjoaa pääkaupunkiseudun nuorille 200 ilmaista kurssipaikkaa eri tietoteknisiin ohjelmistoihin perehtymistä varten. Kurssien yhteenlaskettu arvo on n. 70 000 euroa. Kesä-syyskuussa järjestettävien kurssien valikoimaan kuuluu mm. toimistosovellus- ja kuvankäsittelykoulutuksia, jotka järjestetään Datafrankin koulutuskeskuksessa Helsingissä.

"Kuntien ja koulupuolen talous on tiukoilla ja tuntimääriin kohdistuu suuria paineita. Haluamme antaa oman panoksemme ja nostaa suomalaisten nuorten osaamista mm. Microsoftin Office – taidoissa. Koulutus auttaa heitä esimerkiksi CV:n luomisessa heidän hakiessaan työtä", toteaa Datafrank Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Koivuniemi.

"Panostamme nuoriin ja toivotamme heille mukavaa kesää!"

Nuori osaaja, jonka takataskusta löytyy tietotekniikan osaamista, säästää työnantajalle selvää rahaa. Osaava nuori säästää monipuolisten it-taitojensa avulla työnantajan ja usein myös vieressään istuvan kollegan, aikaa ja resursseja. Nyt kannattaa siis panostaa it-osaamiseen, sillä siitä hyötyvät molemmat, sekä työnantaja että työntekijä!

Nämä 200 ilmaista kurssipaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit järjestetään Helsingissä.

Lisätietoa näistä eduista www.datafrank.fi/opiskelija -sivuilta.


Tervetuloa oppimaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.