IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Kysely syrjinnästä lapsille ja nuorilleKeskiviikko 14.07.2010 12:01

Hei,
oletko 10-17-vuotias tai työskenteletkö tämänikäisten lasten ja nuorten parissa? Lasten ja nuorten kokemuksia syrjinnästä tutkitaan verkkokyselyllä.

Jos olet itse 10-17-vuotias, voit osallistua kyselyyn täyttämällä sen netissä. Voit vastata kyselyyn nimettömänä, ja kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Sinua ei siis voi tutkimuksesta tunnistaa. Löydät kyselyn osoitteesta http://elomake.joensuu.fi/lomakkeet/1769/lomake.html

Jos olet aikuinen, jolla on mahdollisuus levittää tietoa kyselystä lapsille ja nuorille, toivottavasti teet niin.

Kyselyllä selvitetään 10-17-vuotiaiden lasten ja nuorten kokeman syrjinnän yleisyyttä ja syrjintäkokemuksia eri etnisissä, kielellisissä, seksuaalisissa, uskonnollisissa ja vammaisryhmissä, joten erityisesti näihin ryhmiin kuuluvien lasten ja nuorten tavoittaminen on tärkeää. Kysely on osa sisäasianministeriön YES3-hanketta, jossa pyritään löytämään keinoja syrjinnän vähentämiseksi ja ehkäisemiseksi. Kyselyyn voi vastata elokuun loppuun asti.

Lasten ja nuorten mielipiteet, näkemykset ja kokemukset ovat ensiarvoisen tärkeitä. Juuri he ovat lapsuuden ja nuoruuden asiantuntijoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.