IRC-Galleria

Kuukkelisku

Kuukkelisku

"Sä varmaan tiiät, et mul on vitun sama tietääkö se tehneensä väärin."

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"Uuhh, dannaa...." Deidara huokaili. Sasori hymyili. Oli kiihottavaa nähdä Deidara makaamassa hänen allaan. Se innoitti häntä työntämään kovemmin.

"Ah... Danna, danna, dannaaaah.... Olet ihana.. uuh.." Deidara huohotti. Ja Sasori virnuili kaksimielisesti kiihdyttäessä tahtiaan. Deidara laukesi. Valkoista nestettä levisi pöydälle. Hetken kuluttua Sasori laukesi. Hän nuolaisi vielä Deidaraa jalasta, ja keräsi sitten nopeasti vaatteet. Deidara katsoi dannaansa ihmeissään, kunnes kuuli hänkin lähestyvät askeleet. Hän hyppäsi pöydältä alas, ja lähti juoksemaan Sasorin perään. Hetken kuluttua Kisame astui keittiöön.

"MITÄ PIRUA TÄÄ NESTE TÄS PÖYDÄL ON?!!" kuului Kisamen huuto.

Deidara juoksi Sasorin kiinni ja kikatti hysteerisesti. Sasori ilmiselvästi pidätteli naurua.
"HYI HELVETTI!" Kuului Kisamen huuto keittiöstä. Sasori purskahti nauramaan. Yhdessä he juoksivat suihkutiloihin, pidellen samalla vatsaansa.

Itachi katsoi ihmeissään keittiön suuntaan huudot kuullessaan. Mitä se Kisame nyt oikeen raivosi... Itachi päätti mennä katsomaan, ja puki vaatteet päälleen. Lähtiessään hän vielä lukitsi oven, jos Sasuke sattuisi heräämään.

"HYI HELVETTI, SAATANA!" Kisame ärjyi. "HEI KUKA TEKI TON SPERMALAMMIKON TOHON!? Mä en syö tänää kyl mitää hyi.. aamiainenki meinaa nousta jo ylös..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.