IRC-Galleria

kouluTiistai 09.10.2007 22:19

Mikä koulu on?
Suomen koulut on valtion hallinnoimia kommunistisia kidutuslaitoksia, joissa yritetään aivopestä kaikki Suomen lapset luulemaan, että lukio on ainoa oikea vaihtoehto jatko-opintoihin ja että veroja kannattaa maksaa. Aivopesun alaisista onnettomista käytetään salanimeä "oppilaat". Lisäksi koulut yrittävät tehdä kaikista "oppilaista" "Suomen Hallituksen" itsemurhasotureita. Koulut ovat levinneet maapallon joka kolkkaan ja ovat kaikkialla yhtä vaarallisia. Saatat jopa löytää yhden ihan kotisi läheltä!
Koulussa "oppilaat" pakotetaan tekemään kaikenlaisia aivotoimintaa tyrehdyttäviä asioita, kuten katsomaan televisiota sata tuntia putkeen ja sen jälkeen kertomaan, mitä he pitävät luokan uudesta sisustuksesta. "oppilaat" eivät kuitenkaan muista tästä mitään, koska myös heidän muistinsa aivopestään koulussa kaiken muun ikävän lisäksi.
Yksi asia, mitä kouluista usein tulee, on whinettäviä teinejä, jotka saattavan kaiken päälle vielä irkata (mikä tietenkin on helppoa, jos omistaa nettiselaimen; menet vain sivulle www.irc-galleria.net). Näiden teinien yhteenlaskettu angsti onkin se pääasiallinen syy, miksi kouluja ei tulisi rakentaa asutuille alueille: angsti leviää ympäristöön ja aiheuttaa kätkytkuolemia, epämuodostumia ja huumorin pilaantumista. Turhautuneimmat teinit kirjoittelevat tietokoneviiruksia. Esimerkiksi kuuluisuuttaa saavuttanut Loveletter-virus oli indonesialaisen esiteinin koulunkäyntiin kyllästyneen kirjoittama ("I hate go to school"). Pahimmillaan teinien turhautuminen johtaa tämän artikkelin tapaisiin kökkäreisiin.
Joissakin maissa "oppilaat" pakotetaan käyttämään koulupukuja, jotka ovat oikeasti "oppilaiden" jäljityslaitteita. Koulupuvut ovat suoraan verrattavissa vankien asuihin. Yksi koulupukuja käyttävistä maista on Japani, jossa Japanin opetusministeriö on lyhentänyt kouluhameen mittaa 30 senttiin.
Luokat
Koulussa on ns. luokkia, jotka oikeasti ilmaisevat "oppilaiden" aivopesu-asteen. Alin aste on ykkösaste, eli "oppilaalla" saattaa olla vielä jonkinlaista aivotoimintaa, mutta kuutosasteella "oppilas" on täysi vihannes.
Yleensä "oppilaat" taantuvat yhden asteen vuodessa, mutta joissain tapauksissa nämä kykenevät vastustamaan aivopesua niin, että lisävuosi on tarpeen. Peittääkseen näiden "luokalle jääneiden" poikkeuksellisen älykkyyden verrattuna muihin samanikäisiin, heille laitetaan vahva lääkitys ja heitä mustamaalataan armottomasti.
Miten koulu salaa toimintansa?
Yleisesti
Suomen Hallituksen laaja propagandakoneisto syytää jatkuvasti ilmoille valheita, joissa vanhemmille uskotellaan koulun olevan yleissivistävä ja mukava paikka, jossa… ja niin edelleen. "Oppilaat" eivät itse voi itse paljastaa totuutta aivopesun takia. Jos "oppilaalta" kysytään vaikka, "miten koulu meni", niin "oppilas" on pakotettu vastaamaan "ihan hyvin" tai "opin paljon uusia asioita".
Yleisesti
Suomen Hallituksen laaja propagandakoneisto syytää jatkuvasti ilmoille valheita, joissa vanhemmille uskotellaan koulun olevan yleissivistävä ja mukava paikka, jossa… ja niin edelleen. "Oppilaat" eivät itse voi itse paljastaa totuutta aivopesun takia. Jos "oppilaalta" kysytään vaikka, "miten koulu meni", niin "oppilas" on pakotettu vastaamaan "ihan hyvin" tai "opin paljon uusia asioita".
Läksyt
Koulusta saadaan "läksyjä" (väännetty sanasta läpsy). Ne ovat erittäin vaarallisia ne voivat syödä kokonaisen ihmisen.Ne saastuttavat maapallon ja edistävät aivopesua sillä niistä tulee bakteereita jotka romauttavat sinut henkisesti.Jos et tuo läksyjä kotiin saat jälki-istuntoa ja sinut tuomitaan sähkötuoliin.Eli niitä on mahdoton välttää.
Kiusaajat
Mikäli koulussa tapahtuu ongelmia, kuten vaikka jonkin oppilaan hetkellinen järkiintyminen, tämä leimataan heti ns. "kiusaajaksi" ja pistetään jälki-istuntoon. Jälki-istunnossa "oppilaalle" annetaan iso annos rauhoittavia ja tehoannos aivopesua, jonka jälkeen "oppilas" ei aiheutane ongelmia vähään aikaan.
Luokalle jääminen
Propagandan tehon riemuvoitto on "luokalle jääneiden" mollaus. Poloiset "oppilaat", jotka ovat onnistuneet vastustamaan aivopesua, joutuvat nyt kaikkien halveksittavaksi. Luokalle jääminen perustellaan numeroilla, jotka annetaan mielivaltaisesti, tahi sitten "Suomen Hallituksen" mielen mukaisesti. Jos joku "oppilas" aiheuttaa hankaluuksia, tälle yksinkertaisesti annetaan huonot "arvosanat", jolloin tämä jää luokalle.
Arvosanat ja kokeet
"Arvosanat" perustellaan kokeilla, jotka tietenkin ovat aivan oikeita lääketieteellisiä kokeita, joissa mitataan oppilaiden taantumusta. Jos "oppilaat" ovat hyvin aivopestyjä, he saavat hyvät arvosanat. Jos he taas ovat henkisesti vahvoja ja ovat vastustaneet aivopesua, he saavat huonot arvosanat. Arvosana-asteikko ulottuu nelosesta kymppiin.
Mitä koulussa on?
Koulussa on useita pahansuopia tahoja, jotka pitävät "oppilaiden" kiusaamisesta. Myös luokkahuoneita (katso kidutussali) löytyy. Kidutussaleissa tapahtuu myös aivopesua.
Ruokaa – Pääasiassa stroganoffia, jota saadaan, kun sekoitetaan viemäristä saadut mömmöt ja katukissa tehosekoittimessa. Mukaan saatetaan laittaa lihamyllyssä jauhettu lihava humalainen. Joskus mukaan "sattuu" hieman keittäjien eritteitä.
Rehtori, joka tunnetaan myös nimellä ylikiduttaja tai Sephiroth, on koulun ylin kiduttaja ja orjapäällikkö. Joskus jotkut epäonnekkaat joutuvat ”Rehtorin puhutteluun”, jonka jälkeen ”oppilaat” eivät pysty istumaan kahteen viikkoon. Sana ”Rehtori” tulee sanasta ”Rankaisija”.
Opettajat eli kiduttajat,(opettaja tulee sanasta lopettaja) jotka toimivat suoraan ylikiduttajan alaisuudessa. He hoitavat pääosan varsinaisesta kidutuksesta ja aivopesusta. Opettajat ovat hyvin vaarallisia, ja jos sellainen tulee kadulla vastaan, kannattaa juosta pakoon mieluummin kuin käydä tappelemaan.
Talonmies – Hänen tehtävänään on valvoa, ettei kukaan "oppilaista" pääse karkaamaan ja että paikat pysyvät kunnossa. Talonmies ääntelee "Mmrrhhääyyhh…" ja "Jiiiaaaaaaakkkk" -äänillä. Hänen oikea nimensä on luultavasti Igor. Nimensä mukaisesti Talonmies on naimisissa talon kanssa. Talonmies kirjoitetaan aina isolla, koska Chuck Norris on kerran toiminut Talonmiehenä.
Keittiöhenkilökunta koostuu psykopaateista, jotka valmistavat koulun asukeille ruokaa kaikkein vaikeimmin aivopestävistä "oppilaista". Etkö muka ole ikinä miettinyt, että minne se kovis-kiusaaja katosi neljännen luokan jälkeen? Välillä he tekevät stroganoffia.
Kouluruoka
Kouluruoka näyttelee huumepitoisuutensa takia suurta osaa koulujärjestelmässä, joten perehdymme siihenkin.
Kouluruoka on todella ravitsevaa ja täyttävää. Kouluruoka valmistetaan perinteisesti koulun ruokaloissa, mutta joissakin kouluissa turvaudutaan vanhaan "oppilaat ostavat omat hampurilaisensa" -kikkaan. Tätä tapahtuu kuitenkin vain Jenkkilöissä ja kehitysmaissa, koska niissä on niin paljon ihmisiä.
Maku ja terveys - vaikutukset
Luultavasti et syö kuin yhden haarukallisen ja ruokailusi loppuu heti. Yleensä ruoka tarvitsee vain nähdä, niin kas kummaa nälkä katoaa kuin pieru Saharaan. Jos syöt, kaikki elintoimintosi loppuvat hiljalleen. Esim. yhdysssanojen kirjoittaminen vaikeutuu huomattavasti.
Hinta-laatu suhde
Siis mikä laatu...?
No, kouluruokahan maksaa 0,50-1,00 euroa per oppilas, mikä on todella vähän. Mutta ruoan halvan hinnan syyn löydämme kadonneista oppilaista. Yleensä kouluruoka sisältää hiuksia, räkää, oksennuksia häpykarvoja ja matoja, ne antavat sille herkullisen maun. Ruoka on valmistettu eilisen päivän biojätteestä. Eli, kun kukaan ei syö sitä koskaan ja kaikki panevat sen bioroskakoriin, niin se ruoka on peräisin koulun perustamisajoilta. Ainakin luulemme niin.
Tyypillinen koulun ruokalista Lista on kopioitu suoraan SODOMIA:n arkistoista. Ruuat eivät ole välttämättä samassa järjestyksessä, mutta kaava on aina sama ( 2X seppo, keitto, stroganoff, sappo )
* Maanantai: Seppo = Peruspääruokaa (Peruna, riisi ym.) + mukalihakastiketta ( 5% lihaa )
* Tiistai: Keitto (juusto-sipuli)
* Keskiviikko: Stroganoff
* Torstai: Seppo = Potut ja kastike
* Perjantai: Sappo = Peruspääruokaa + mukalihaa (tayslihapullat, 10% lihaa)
Laki
Laki pakottaa lapset syömään. Lain mukaan ruoassa täytyy olla kaikkia elämälle tarpeellisia aineita, noudattaen yleistä koiranruokaindeksiä. Varsinkin bakteereille, muille pieneliöille sekä elävälle savelle täytyy antaa elinmahdollisuus. Se, että oppilaiden sisälle kehittyy organismeja, jotka syövät heitä hitaasti sisältäpäin ja pulpahtavat välillä pintaan haukkaamaan ihoa punavalkoisina matojen täyttäminä hammasreunaisina kuiluina, on toissijainen asia ja opetusministeriön mielestä "välttämätön haitta".
Miten koululta voi välttyä?
Tämä on hyvin yksinkertaista. Et vain yksinkertaisesti mene sinne. Joskus käy kuitenkin niin hassusti, että joudut vahingossa kouluun. Joskus käy niin hassusti että et selviä omin neuvoin. Voit kuitenkin oppia Lintsaamisen jalon taidon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.