IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Itsensä yllättämistä 00:00Torstai 30.08.2007 03:29

-Eliza's Playground - Something Real-

Hitto toi kommari ei herättäny mua! Oli menny jumiin ja heräsin puol 9. Onneks ehtisin ihan hyvin.
Haastattelussa oli tosi kivaa :) Tosi mukavia ihmisiä. Kuulosti mielenkiintoselta. Ja jos kivasti kävis pääsisin poikien kanssa tekee! Lapinlahden linnuista yks opekin :D Mielenkiintosta.
Motarilta oli kiva tulla takasinpäinkin :D
Kovasti harjottelin Naittarin biisiä. Ei taho muistaa sanoja, ärsyttävää! Muuten en sit pahemmin mitään tehny, aika tylsää :/
Meinas hermot mennä kävelyllä oikeenitkunkin kanssa. Toi toinen soitin ei suostu toimimaan vieläkään ja toi mun vanhempi soitin ei oo hyvä kumppani kävelyllä kun siinä ei oo sitä jotain tärinäestoa tai jotain ja pomppii joka askeleellä :( Haluun taskukokosen MP3-soittimen! Jos pukki tois... Tuskin mut jos ees kysyis.
Mukavaa jutustella taas mukavalle miehelle ^^
Ja toisen mukavan miehen, muusikonrenttu tämäkin, pyysin jos ois tullu mun ja kaverin kanssa TVO:hon. Ei se tietenkään ollu kiinnostunu mut kysyin perhana! Ylitin itteni :D
Huomenna soittelen iskällekin ja kerron että sunnuntaina mennään veljelle.
Mut nyt nukkuun, lukeen ja unelmoimaan ihanista MIEHISTÄ! Ah... ne nyt vaan on niin ihania otuksia... aina välillä... jotkut... jos mutkin joskus vielä huomattais *huoh* No ei sitä tiiä mitä TVO:ssakin tapahtuu... jos laittais ittensä taas hyvännäköseksi ^^ mutta tuskin... koskaan ennenkään huomattu... mut kuiteskin! Toivoa ei menetetä! Johan on todistettu että jos tää tyttö kelpaa yhelle niin kelpaa tää toisellekin!

-Miona - Paperback Novel-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.