IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD
-Reactor - Fits of Reality-

Oli kyllä kivaa lauantaina ja no tänäänkin!
Ystävä pyys Myllyyn kanssaan ja kun en bänditreeneihin menny kun olis tullu kauheen kallista liikkua busseilla koko päivän ja ois ajallisesti menny tiukille. Seuraavalla viikolla sit.
Sain biisejäkin ilman sanojan tosin mutta hyvältä kuulosti!
Myllyssä oli paljon porukkaa, joku muotiviikonloppu tai jotain. Löydettiin ystävälle sigiboxi ja kivoja kippoja. Spagettikippo meni tosin rikki mikä oli harmi :(
Näin kaverin esittelees vaatteita muotinäytöksessä! Ai ai kun näytti mies hyvältä ja itsevarmalta ^^ Kiva!
Ystävä tuli meille kahvelle ja se jäi sit siksi aikaa että mäkin lähdin. Ystävä vei mut tuomiokirkolle jossa miittasin koulukaverin.
TVO oli lähempänä kun luulin. Hippasen vaikee löytää mut soundchekin ansiosta löydettiin paikalle. Oltiin puol tuntii etuajassa. Toinen koulukaveri (Molly Grows Upin kitaristi) jutteli meille hetken kun meni ohi. Ei ollu päässy HUMAKiin. Harmi. Mut oli josain muualla. Ei ollu enää yhden koulukaverinkanssa yhdessä varmaankaan kun pusutteli jotain blondia :D Harmi. Toivoin et ois ollu sinkku xD
Kun päästiin sisälle oltiin vähän et mitä ihmettä eikä oikeen tiedetty paikasta mitään... Näytti ihan joltain nuokkarilta xP Sit kun taas kaksi koulukaveria ilmesty paikalle niin toisen rohkasemana mentiin ettii vessaa ja samalla löydettiin baaritiski.
Oli mukavaa jutella koulukaverin kanssa kaikkea kivaa :) Ja kun bändit alotti niin hyvin tunnelma nous kattoon!
Lämppäribändi oli aivan mahtava! Reactor oli bändin nimi. Laulua ei kuulunu mut meininki mahtava! Ja rumpali uskomaton! Dawn Delayed oli vähän vaisumpi mutta tosi hyvä sekin! Molly Grows Up räjäytti pankin! Loistava meininki! Vihdoin näki koulukaverinkin omassa elementissään Mollyn kitaristina ^^ Ja kaikkien bändien meiningin pysty tuntemaan! Jospa sitä itekin vielä kokee saman meiningin oman bändin kanssa!
Toiselta koulukaverilta kuulin että yksi koulukaveri oli päässy Stadiaan, yksi opiskelee kampaajaksi ja yksi ei tosin tee mitään. En muistanu kysyä miten Pyhien Lehmien kävi, enkä muista mitä koulukaveri teki. Paasikiviopiston linjaakaa ei kuulemma tullu.
Kun bändit oli soittanu mietittiin että mitä sit tehtäisiin... Päätettiin mennä Dynamoon. Kun päästiin ulos TVO:sta alko sataa kaatamalla! Onneksi koulukaverilla oli sateenvarjo mut kyl sitä silti kastu.
Dynamoon oli ruuhka ja ei siellä ihan täyttä ollu mut tungos kuitenkin. Mentiin ylös ja päästiin istumaankin. Just kun oltais menty tanssimaan niin tuli valomerkki ja musa loppus :( Siirryttiin sitten ulos odottelee kyytejä. Sato edelleen. Saatiin seraakin sateenvarjon alle ja koulukaveri lähtikin siitä pian yhtäkkiä kun sen kyyti tuli. Mä jäin sateeseen. Katoksen alla oli tungosta mutta pääsin hiukan suojaan. Tosin lahje oli rännin vieressä ja kenkäkin kastu litimäräksi. Ihmiset lähti ja pääsin paremmin suojaan. Sitten siinä seisoskeli sellanen hoono englanti puhuva intialainen joka alko vokottelee O_o Onneksi se siitä lähti sitten. Ja hiukan odottelun jälkeen kaveri tuli toisen kanssa tuli vihdoin hakee. mentiin hetkeksi nesteelle ja heitettiin sitten toinen luultavasti yhdelle toiselle kaverille.
Yö oli antoisa jälleen kerran ^^
Mä muuten oon huomannu sellasen jutun että taidan pitää esileikeistä enemmän kuin itse asiasta :D Mut ah koskettelu ja silittely nyt on vaan niin ihanaa!! Sitä vois jatkaa vaikka loputtomiin ja pelkkä lähellä olo <3 sitä kaipaa hyvin paljon.
Kovasti muuten yritin miehiä metsästää TVO:llakin mutta tuloksetta :/ Hitsiläinen. Vaikka näytin pirun hyvältäkin :P
Nukuin johonki puol 3 asti kait. Sain raahattua itteni suihkuun. Sit erehdyttiin kaverin kanssa kahestaa alkaa siirtää kaverin huonekaluja. Se on niin jännää miten kaveri osaa yhdessä hetkessä olla maailman ihanin ja toisessa muuttuu ihan vastakohdaksi ja ilkeeksikin. Ei mua vaan tajuta taaskaan.
Mä olen huomannu että oikeesti multa puuttuu looginen ajattelutapa :( Tai ainakin mun älynjuoksu on pirun hidasta. En vaan tajuu. Ja mua ärsyttää se että ihmiset ei tajua sitä. Ja sitten ne hepaa kun en tajua jotain ja sit mä pidättelen taas itkua ja olo on kamala. Mun äo tuskin on huippuaan ja ihmisten pitäs vaan ymmärtää mua. Mulla ei oo nopeet hoksottimet ja luulis nyt et kaverikin ois sen jo ymmärtäny mut ei näköjään. Mua ärsyttää olla hidasälynen ja kun en aina tajua heti ihan kaikkea mitä ehkä pitäis. Ja sit vielä kun toiset muistuttaa siitä ja räyhää kun oon tehny väärin. En mä enää (en pitkään aikaan) ees uskalla tehdä mitään kun koskaan tee mitään oikein ja kuulee sit vaan moitteita. omistaispa nopeen järjenjuoksun ja maalaisjärkeä. Ja sit kaverikin sanoo sitä et mun asenne on tyhmä kun sanon itteäni tyhmäksi, miten miten muuten mun hidasta ajatuksen juoksua voi kutsua? Kaikki sen huomaa. Mä tartten sitä aikaa ajatellakseni (joskus sekään ei auta) mutkun asiat pitäis tehdä heti ja samantien ja kaikki odottaa nopeeta ajatuksen juoksua ja toimintaa. En mä pysty siihen. okei asenne ei ehkä kohdallaan mutta aina kun ees yritän niin saan vaan moitteita. Vittu mä yritän, eiks sen pitäis riittää?! Ainakin myös tarjoan apua vaikka siitä mitään hyötyä ees ois. Mutta mä oon silti aina valmis auttaa ja yrittää. Miksi sitä ei voida arvostaa?
Noh mut kuitenkin... kaverilta lähdin kun iskä tuli hakeen ja tavarat on paikoillaan. Lähdettiin Forssaan päin.
Koko automatka itku kurkussa... Mutta kun veljelle pääs oli odottamassa ilonen poika ja hauva. Iso poika veljenpoika jo! Sulonen! Kakku oli hyvää ja käytiin kattoos taloakin :) Oi että se talo näytti upeelta! Tulee olemaan vielä upeempi kun on valmis! Ihanan iso! Paikka kökkö mut lapsiperheelle varmaan ihan kiva kyl. Mäkin haluun oman talon ja perheen! Sit joskus :) Ja mä haluisin myös olla läheisempi veljeen, sen kihlattuun, veljenpoikaan, tulevaan veljentyttöön tai poikaan ja Hugo koiraan. Vaikeeta...
Mä muuten pelkään lapsia... Miksi mä pelkään niitä? Mä en osaa olla niitten kanssa vaik haluisin... Haluisin veljenpojan kanssa ja tulevan vauvan kanssa olla läheinen mutta kun... En mä tiiä mikä siin on. Meen lukkoon... Mitä sit kun omia muksuja on? Pelottaa!
Aivan upee ukkonen kun tultiin Forssasta pois! Harmi kun ei nähny kunnolla eikä kuullu kun oli autossa. Mut kaverilla oli loistava toimintasuunnitelma ukkosen aikaan: Vois vaan istuu ja kattella ja juoda hyvää viskiä. Okei viskin vaihdan johonkin muuhun mut loistavalta kuulostais <3
Tuli vettä ja rakeitakin kuin saavista kaatamalla. Ajettiin 50km/h 100 alueella eikä oikeen näkyny eteenpäin.
Sain idean että kun täytän jotain tasalukua niin hankin baaridrinkkitarjoilun baarimikkolla! :D
Pitkä vuodatus heti syyskuun aluksi... mikäs siinä... lupaako syksy hyvää? Sen näkee sitten...

-Molly Grows Up - Beyond My Reflection-

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.