IRC-Galleria

Jussiiiii.Lauantai 24.06.2006 05:02

Thihhi, kalajoki teki kutsumuksensa ja täälläpä sitä on oltu jo eilisestä asti. Piti olla juomatta hirmuja kaatokännejä,mut toisin kävi näitten osalta.

Eilinen meni muuten ihan jees mut musta tuli eksytetty ystävä (mulla on semmonen lappu kaulassa) ku eksytytin itteni saaralta jossain välissä iltaa ja menin vaan yhteen telttaan yöksi, en tajua yhtään miten oon sinne päätyny. sitte ku sieltä aamulla heräsin, menin ruukkilaisten leiriin yhteen telttaan nukkuun mut ku saara sit tänään päivällä löysi mut ja yritin nousta teltasta, silmissä sumeni ja meinasin pyörtyä. mentiin kuitenki heseen syömään mut ne tuli sit samantien ulos. mahtavaa tea. saaralta katos kännykkä ja ite sain puk koodin lukittua mutta onneksi isä oli kysyny sen jo valmiiksi ku soitin sille, oli kuulemma arvannu et lukitten sen kännipäissäni. hmph.

ja voi herranenaika!! Ne kaikki iskuyritykset... vissiin vähä öö epätoivosta sakkia!
"Tyttö mä rakastan sua, ootko mun tyttöystävä tän viikonlopun?"
"Hei mä oon nähny sut jossain;)"
"Hyvät tissit..."
"Hei tytöillä on nyt kyllä ihan väärä suunta;)"
"Tytöt hei, meijjän teltta on kyllä tuolla päin!"
"Sä rakastat mua, muttet oo vielä huomannu sitä."
Mut sit paras on varmaan se, ku yks poika vaan tuli ja tarras naamasta kiinni ja yritti pussata suulle. kai sitä ruoraa toimintaaki sit joku arvostaa, minä en ehkä. :D mut se poika oli söpö... ne siniset silmät,oijh.

Mut niin tänään pidettiin välipäivä juomisesta, huomenna rankemmin uudestaan! Niin ja hei,ku liftattiin äsken jonille tänne korpeen, niin jo TOINEN auto pysähti ja otti kyytiin, vei jopa suunnillee kilsan päälle jonin kotoa! mikä tuuri! mut hauskaa on ollu, saara vaan on ihan naarmuilla reppana. huh,huomenna jatkamaan pilestystä! Ihana pääsee peseen hampaat ja suihkuun ja oikeaan sänkyyn nukkuun! aiiiivan mahtavaa. x> ihania kaikki ihmiset ollu!<3

Däämn, nuo alko vineen mun lervauksista. :S kuulemma tuli ku hanasta ja metri kertaa metri alue sitä oliki. mut olo parani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.