IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kiitos!Tiistai 27.01.2009 00:43

Kiitos ihanista synttäritoivotteluista! <3
Jos oikeen laskin sain yhteensä 34 ja taisin jopa vastata niihin kaikkiin :)

Menin aamulla kouluun kurkkukipuisena ja jännitin tuote-esittelyä. Turhaan jännitin koska se meni ainakin mun mielestä ihan hyvin.. mua ei oikeesti edes jännittäny siellä luokan edessä kauheesti.. tai siis että olin omasta mielestäni rauhallisempi ku koskaan ennen ku oon pitäny jotain esitelmää :DDD en tiä miks xD saatoin kyllä puhua puutaheinää, mutta tulipahan tuo nyt tehtyä alta pois.

Koulusta läksin suoraan kotiin punaposkisena (tuntui siltä että varmasti on nousemassa kuume) ja jännitin ihan hulluna sitä YesAsian pakettia. Sain pettyä, se ei tullukkaa tänää -____- oon oikeestaan oottanu sitä ku kuuta nousevaa koko viikonlopun. No, ehkä huomenna! Kävin vielä Postissa kyselemässä jos se olisi tullut sinne, mutta sanoivat ettei ulkomailta oo tullu mitään tänään. (epäilen kyllä etteivät vaan viitsineet katsoa mutta tiedä sitä...)

Kotona menin sohvalle nuokkumaan. Mittasin siinä kuumetta ja mittari näytti 36,7.
Nukahdin ja näin unta teräsmiehestä xDDDD Siinä unessa katoin niinku jonkinlaista elokuvaa, jossa olin kuitenki ite mukana ja siinä se teräsmies ja joku ukko nosteli painoja. Sillä teräsmiehellä oli sellanen muskelipuku päällä.. tiiättekö sellanen kangaspuku mikä vaan näyttää että on muskeleita?
Sitte yhtäkkiä olinki se Teräsmies ja se ukko jonka kanssa nostelin painoja sano jotain siitä, että miks hehkun tai oon niin kuuma. Sitte huomasin että mä tosiaan hehkun tuosta rinnan kohdalta ja se vaan koko ajan kuumeni ja tajusin että räjähdän kohta. Sitte fiksuna tajusin, että ulkona on lunta ja voin hypätä sinne niin en räjähdä. Lähdin sitten juoksemaan ulos ja yhtäkkiä olin meidän eteisessä. Syljin suustani laavaa ja juoksin kuistin kautta ulos. Ulkona tajusin että Teräsmies osaa lentää, joten jos lennän avaruuteen, siellä on varmasti tarpeeks kylmää ja en räjähdä. Lensin sitten kauheeta vauhtia ja sitten ku pääsin tarpeeks kylmään, vauhti lakkas enkä siis räjähtäny. Mut sitte menetin voimani ja näköni ja putosin alas alas ja vaan putosin... ja sitte heräsin :DDDD

Takaisin todellisuuteen.
Lähdin japanintunnille. Siellä oli taas tosi vähän porukkaa.
Tulin tunnilta Mammun ja Iinan kyydillä, kun ne tuli kahvittelemaan. Täti oli meillä ja myöhemmin tuli vielä naapurit ja sitte isoveli ja sen tyttökaveri. Sain tädiltä lahjaks 20 € (tosi hyvä koska oon aika rahaton), naapureilta valkoista luomiväriä ja poskipunaa (ei valkoista siis xD), iinalta & mammulta sukat, suihku-/kylpyvaahtoa, leikkilentokoneen (<3) ja ihanan kuva/ajatus-kirjan.
Niin ja sitte isoveljeltä ja sen tyttökaverilta Boltsit Pelissä- ja Smokin' Aces-DVD:t (Ryan Reynolds<33). Porukoiltahan tosiaan sain nää reijät korviin.. iskä kyl sano että se ostaa mulle vielä jotain vaikka sanoinki että ei saa! Mutta tiän että se kuitenki ostaa...
kiitos paljon lahjoista <3

Mutta jos joku haluaa tulla kahvitteleen meille vielä mun synttäreitä, ni saa tulla millon haluaa ja meillon kans lauantaina jotku kahvihommat ku veli tulee armeijasta ni seki saa viettää niitä :)

Ja nyt kurkkua vaan kutittaa, muttei oo kovin kipee. Kuume on kuitenki nousemassa -___-

Ehkä se YesAsian paketti tulee huomenna!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.