IRC-Galleria

Lulu

Lulu

Sunnuntaisin pyhäkoulun jälkeen...

Loupat loupat...Lauantai 30.06.2007 13:25

Olin siis eilen pelaa lenttistä loupan johtajiston kaa, oli ihan mukava reissu, vaik pallot menikin sinne tänne, mut siis jälkeen päin kysyin sit jonilta et tiesiks ne ees kuka oon, sit se oli vähän aikaa hiljaa ja kertoi tän jutun.

Viime vuonna joskus toukokuussa, eli siis hyvin yli vuosi on nyt, oli Tyrsky eli PäPan pt kisa. Oltiin sitten Katrin kaa rastipäälliköitä ja loupii oli huollossa.

Tyrskysä oli sit vähän kosteeta ja meijän piti laittaa laavut kuivuu sinne suihkuhuoneeseen (kike oli siis koulu). No me haluttiin Katrinkaa mahollisimman äkkii sieltä pois ja huitastiin ne laavut jotenkin vaan sinne ja Katri vahingossa (SE OLI VAHINKO!) heitti sen suihkunkin päälle ja mehän juostiin sieltä pois niin nopeesti kun päästiin, kunnes kämppi hyppää sieltä jostain et nyt v****u tytöt takas heti! No me sit mentiin takas ja laitettiin ne laavut kunnolla ja suljettiin se hana. Ne loupat katto vähän pahasti meitä kun poistuttiin sieltä arvokkaasti nauraen.

No siis tästä jutusta on tullut legenda jolle loupat viellä vuodenkin jälkeen jaksetaan nauraa. Eli siis ne 2 johtajaa jota en ollut nähnyt varmasti tunsi mut vaikka en ollut koskaan nähnytkään niitä, tän jutun pohjalta. Kuulemma aina kun ne mietii missä mun veli on (joka siis on loupa...) tää juttu muistuu mieleen. :D:D:D:D:D

JUST PAHA! :D:D:D

No okei nauretaan me vielläkin kasville ja pekalle ja kontille ja kämpille ja timpalle ja MATILLE ja ristolle ja suikalle ja minnalle ja monsterille ja mini-me:lle ja no ittellemme! et kai ollaan tasoissa ja puolet noista on kohta 2 vuoden takaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.