IRC-Galleria

pizzan paistajat oyMaanantai 19.01.2009 20:46

Aateltiin hieman pizzaa väsäillä :D Ja nyt ne tuolla uunissa onkin :D Ei vaan kaikki YLLÄTTÄEN menny suunnitelmien mukaisesti :D Tässä pieni pizza tarina:

"Oli maanantai ilta. Miika sanoi Meritalle, että nyt tilataan pizzaa, kun ei olla syöty pizzaa aikoihin. Noo, Merita suostui lopulta. Eiköhän pizzan kotiinkuljetuspalvelu ollut kiinni, eikä laiskimukset jaksaneet lähteä kylille asti hakemaan. Noo, jääkaapistahan löytyy tarvittavat aineet, ei muuta kun Miika pohjan tekoon, niin tehään oikein herkku pizzat.

Merita ja Miika kokkailivat yhdessä kuola valuen poskea pitkin, kun pizzan tuoksu ylti nenään. Meritan pizza oli jo valmiina uuniin menemään, joten Merita laittoikin pizzan uuniin. Kun Miikan pizza oli valmis, laittoi Miikakin pizzansa, yllätys yllätys, uuniin.

Merita sanoi vähän aikaa sitten Miikalle, että voisiko Miika katsoa hieman hänen pizzaansa, kun hänen pizzansa oli ollut siellä kauemmin. Miika katsoi uuniin ja kappas kappas, Miika oli laittanut pizzansa niin ylös, että leivinpaperin reunat oli osunu kuumaan rautaan ja siellähän Miikan pizza oli ilmiliekeissä <virne>

Onneksi pizza ei palanut syömäkelvottomaksi, vaan vieläkin ne tuolla uunissa paistuu &lt;virne&gt; Näin päättyi Meritan ja Miikan pizza-tarina <xD> kohta syömään. Kiitos, NAM &lt;nam&gt; "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.