IRC-Galleria

Miksu[ko]

Miksu[ko]

Klainers gonna Klaine!

iiiiiiiLauantai 23.01.2010 19:33

Mun on nyt ihan pakko leijua täälläkin.
ME PÄÄSTÄÄN LEIRIKOULUUN! TUKHOLMAAN!!!!!
Tää ei oikeesti oo todellista. ei oo ei oo ei voi olla!!!!
Takaisin Eedeniin on pitkä matka, sanotaan Stephen Kingin kirjassa Uneton yö, mutta mä olin eilen paratiisissa. Ei se Eeden voi olla kauheen kaukana!!!!


Okei, mä selitän alusta asti.
1.tunti: Matikkaa, ihan sairaan tylsää. Asia oli helppo eikä Luca ollu vieressä istumassa, kun se oli jossain luokan toisella puolella. Mutt loppujen lopuks se kyl tuli istuu mun eteen.

2.tunti: Äikkäääää! Me pidettiin vihdoin ikeudenkäyntiä. Mä ja Roosa saatiin kysellä kysymyksiä syyttäjinä ja oli ihan sairaan hauskaa. Emmi ja Viivi puhu sivu suunsa ja ristiin, ja sit ne meni ihan noloiks.
Ja koko luokka repes yhdessä vaiheessa:
Ope:No pappi, onkos rouva Beech hurskas nainen?
Viivi(pappi): erittäin hurskas. Kyllä.
O: No hänellähän on vastasyntynyt vauva ja hän on avioton... siis hurskas? Kukas on vauvan isä. Voitteko selittää tämän, rouva Beech?
Emmi(rva.Beech): No kun pommisuojassa (hirveä repeäminen)... haavoituin ja sitten minut raiskattiin. *virnistys*

Ei jestas kaikki repes. Varsinkin kun emmi oli niin epäsopiva jotenkin sanoo noita XD
Onneks me jatketaan sitä maanantaina, kun se jäi kesken

3.tunti: Ruotsia. Selostin eka jotain muille talviliikuntapäivästä, ja siinä välissä ope oli hävinnyt jonnekin. ruvettiin sitte puhuu leirikoulusta, kun kaikki haluais lähtee Tukholmaan (laivalle!) mutta kukaan opettaja ei haluu tulla mukaan. Varsinkaan hai. no sitte ope tuli takas ja joku heitti ihan vitsillä:
"ope lähekkö meijän kaa ruotsiin?"
ope: Nojaa, kai mä voisin lähtee.

Lopputunti menikin puoliks genetiivien opiskeluun ja puoliks leirikoulun sumplimiseen. Se oli ihan sairaan kivaa!!!

Ruokavälkkä:Matkalla ruokalaan juteltiin muitten kanssa siitä kuka toinen ope tulis meijän kanssa. Päädyttiin meijän vanhaan luokanvalvojaan joka on nyt rehtori. Kukaan ei oikein uskonu että se lähtis. Traumoja tais jäädä viime vuodelta...
Sitte me bongattiin se ruokalassa ja mä ja heidi mentiin kysyy siltä. Se suostu!!!! ei kysyny ees mihin me oltais lähössä...
Olinkin sitte ihan innoissani ja melkein hypin paikallani kun yritin syödä. Kun me itte mentiin seuraavan luokan eteen, pompin paikallani kuin vieteripallo. (mikähän se sellanen on). Niinkuin Lucas osuvasti nimitti, lolbojoingomg -fiiliksellä. Sitte Luca raahas mut ulos, kun oli liikaa energiaa. Hypittiin ja juoksenneltiin siellä sitten hetki oikein isolla porukalla, mutta kun yritettiin päästä sisää, joku oli laittanu oven lukkoo ja kukaa ei tullu avaamaan. Ilkeitä... joku puutarhurityyppikin tuli siihen huttaa pojille jotaka oli sisäpuolella, mutta kaikki häipy jonnekin siinä vaiheessa. Lopulta aki tuli avaan ven, kiitos sille.

4.tunti: Enkkua. Sijaisena koskinen... juuh... mutta sillä oli oma tunti vieressä, niin että se vaan anto tehtävät ja häippäs. nii. Alettiin sitte juttelee siitä, että kuinka kerätä rahaa leirikouluun, kun opejenkin matkat pitää maksaa. Keksittiin sitte erinomainen suunnitelma, johon tarvitaan kyllä rehtorin lupa. Lähettiin sitte heidin kaa kansliaan kesken tunnin...
Reksi sano ettei voi antaa lupaa mutta ksyy jossain kokouksessa, ja saadaan tietää se ens viikolla. Siistiä!
Kerrottiin sitte minne ollaan lähössä, ja se oli vähän vastaan, mutta kun sanottiin, että ruotsinope tulee mukaan, se suostu. JEEEEEEE!

Ihaanaaaaaa
Elämä on ihanaaaa

Ja sitte illalla rupesin tutkii hintoja ja kaikkee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.