IRC-Galleria

Morticia85

Morticia85

Same shit every fucking day... The amount of it only changes.

voi vähä repsLauantai 20.09.2008 19:39

Joitain tyhmiä tilanteita ja sanomisia (en oo "pihalla" tai jotain...!)

* Kielistudiossa kuuntelutehtävän aikana: -"Vittu muute, Tää menee nauhalle!"

* Enkun tunnilla: -" Onko cannot ja can't sama asia? Voinks mä laittaa tämän can't-jutun tähän?"

* Välkän alussa: -"Aatteles tätä..Jos kaikki ihmiset jokka polttaa tupakkia täs koulus, opettajat mukaan lukien, heitettäs vittuun, niin ketä tänne jäis?! Jos niittysii ei lasketa karvanoppaladoineen...Ei sit niinku ketää!Tai ehkä Palanne mut se ei oo ihminen tai mikää muukaa...."

* Kännissä selitettyä: -"Tiätsä, mä oon aina luullu et ku täs kaljapullos lukee et 4,6 prosenttii, niin mulla on tän pullon jälkee veressä niin paljon promilleja...Mut ei se voi olla niin koska ku juot 0,7 litraasen Leijonan niin sit sul pitäs olla 32 promillee veressä ja meinaan olet sillo vähän kännissä!" (En ole tyhmä...?!)

* Joka päivä suurinpiirtein: -"Hei!Viikon luontoääni kehiin! Lepakkoääniä!!Tai Minttu pelaan nintendoa...asiasta muuten enemmän..Riiiiikkkkaaaa!!! Koska sä tuot sen nintendon?!?! VIEROTUSOIREITA MARIOON!!!!"

* -"Mä haluisin ruveta vetään känniradioo. Vaik mafialle..Sais tunnin ajan örveltää kännissä suorassa lähetyksessä joskus 12 tai neljän aikaan päivällä! Heittää ihan helvetin tyhmää läppää kaikille ja soittaa ihmisille. Ja sit joka kerta olis joku hyvä kaveri siä ryyppäämäs kans vähä niinku vieraana, tiätsä...? Ja sais soittaa omaa musaa siä.Ihan mitä ite haluu!! Se ois siistii!!!!"

* -"Wittu tää lumi on kylmää! Miks ei vois olla lämmintä lunta?Ei palelis niin paljoo..."

* -"...En mää tienny et vesi jäätyy kylmällä..."

* -"...mä en ole koskaan ajanu autoo ojaan... Hevosella mä olen saanu aikaan senkin...Muutamaan otteeseen.. En tiä kummas oli vika hevoses vai ajuris..Hevosesta en tiä mut ajuri oli ainakin päissään..Eihän sen pitäis vaikuttaa, hevonenhan siinä liikkuu..kyl sen tiellä pitäis pysyy...?!"

* -"Ei enää mitään vitun IRWINIÄ!!!!!ÄÄÄÄÄÄKKK!!!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.