IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

PyhPahSunnuntai 05.02.2006 23:58

Että joo, eihän sillä KReippaalla oikein sanomista meitä vastaan ollu, 11-0 NasKi vei. Yhen pääsin mäki viimeistelee. :) Jotain 150min ne pojat kuulemma otti jäähyjä, ja tulihan sielt pari kertaa kivasti selästä niitä poikia, mut ei se nyt niin haitannu. Siinä pelin jälkeen sit oli puhetta, et tarvis mennä A-junnujen peliin tälle päivälle pelaan joitain meist, ja minä sitte olin innoissani mukana tietty. :D Sit Raxiin syömään ja maha täyteen pitsaa, limsaa ja jätskiä. ;p

Tänään aamulla ku sitte heräsin, oli jo paha aavistus tästä päivästä. Eihän siinä sinänsä mitään vikaa ollu, muutan kun et pari tuntia ennen lähtöä tuli viesti, ettei tarviikaan mennä pelaamaan, ja armoton vitutus tuli sitte siin. :/ Olin niin valmis pelaa, eikä illaks oikeen mitään muutakaan tekemistä ollu, et harmitti vaan sit. Noh, ehkä joku toinen kerta sit. Sitte kyselin Sampalta, et mites se ens yö, ku tarkotus oli mennä SuperBowlia kattoon ompelimoon porukalla, mutta ei, ompelimo varattu muihin juttuihin, eli seki jäi sitte. Nyt sitte katotaan yksin himassa SuperBowlia ja luetaan ruotsia.

Huomenna sit tosiaan ruotsin pohjille, et saa nukkuu pitkään. Ja oishan ne harkatki sit tosiaan, et sit pääsee jäälle taas..

- Apocalyptica - Betrayal/Forgiveness -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.