IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Wanha!Perjantai 17.02.2006 00:09

Niin tosiaan, kuten tosta haasteesta tos alapuolella tulikin jo varmaan selväks, tänään oli sit illalla vanhojen tanssit. :p Että kun meni meil komeesti, osaa kyllä nyt mainita yhtään virhettä mitä oltain Shirleyn kanssa tehty. :) Eli aivan loistava tanssipari mulla kyl, toivottavasti huomenna vielä jatkuu sama. :) Hirveetä hulinaa ollu muutenki tää päivä, kun aamulla oli jotain abishowta ja sit ne lähti sinne rekka-ajelulle ni piti vähän kattoo niiden ja sit pikkusten perää, ettei raukat juokse rekkojen alle. :o Kuvaa tulee varmasti sitten jossain vaiheessa, kuhan niitä tuolta Valokuvaamo Lehdeltä nyt vaan saadaan. :p

Eilen oli tosiaan potkiasetki, eli se päivä oli kans täyttä hulinaa. Meikä vastas sielt aika pitkälti tekniikasta (tietokone, videotykki, äänet) parin muun jätkän kans siin. :) Aika kivasti seki tilaisuus saatiin esitettyä, paljon oli tekemistä, eikä tylsää varmaan ollu kellään. :)

Nyt huomenna sit pitäis viel frakki pääl pelleillä vähän koulussa ja tanssia ala-asteelle ja meijän ykkösille, sitte kahen aikaa syömään ja illalla sitte jatkot. ;p Eli eihän tästä hulinasta pääsee eroon sitte vieläkään. :D Voisin veikata, että viikonloppuna nukuttaa aika loistavasti. :)

Ainiin, ja kiitos Jennille ( rok^^ ) ja Millalle ( talea ) valsseista siinä tanssien lopussa. :pp

- Black Eyed Peas - My style -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.