IRC-Galleria

Vuosien haaveesta tuli totta. Nyt minä oon sit täällä Räisälän Kansanopistossa ja tämä on just sitä mistä haaveilin. Nyt tuntuu hyvältä!

Sain oman huoneen ,jonka olen laittanut jo kodikseni. Jaan keittiön, pesutilat ja olkkarin kolmen muun kanssa.Yhteensä täällä meitä taitaa olla 16 ja iältään olemme 19-60 vuotiaita.

Luonto on lähellä.Melkein olemme luonnon keskellä.Täällä ilma on raikasta.Talon takana on pelto jolla puimuri pitää meteliä (juuri muita ääniä ei täällä olekkaan)Ruoka on monipuolista ja uudet ihmiset rikastuttavia.

Tämän viikon teemana on ollut Ilo tekee ihmeitä. Olemme käsitelleet omaa elämäämme, iloja ja suruja. tehneet ilo karttaa,janaa tähtihetkistämme, erillaisia harjoituksia,paljon olemme pohtineet mitä vielä haluamme elämäämme jne jne......olemme aloittamassa matkaa joka kestää 10 kuukautta.

Ensi viikolla aloitamme erilaiset luontaishoidot. Meillä monilla on eri osaamisia niin alamme hyödyntämmään niitä-ihanaa. Tällä viikolla olemme saaneet Shamaani rummulla rentoutushoitoja:)

hiih.ihanaa.Petri tulee perjantaina tänne vierailemaan.Onneksi vierailut on ok. Ja oikeesti suosittelen kaikille jotka tätä lukee niin suuntautumista Räisälän kursseille.Tänne voi tulla vaikka vaan neljäksi päiväksi.Ihan varmasti on parempi loma vaihtoehto kuin moni muu. Itsestään huolehtiminen ei ole koskaan hukkaan menevää:)

Aurinkoa ja kauniita ajatuksia<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.