IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Kohta artistilta menee hermot. PERKELE! Edistymistä on ehkä havaittavissa, mutta enemmän edistymättömyyttä. Turvaudun keinotekoisiin inspiraation lähteisiin. Niitä ovat George RR Martin, David Gemmell ja Raymond C Feist. Saa nähdä mimmoinen soppa syntyy. GRRM tietää miten kuvataan tilannetta, kun menee kaikki päin helvettiä, DG tuntee sodankäynnin ja RCF henkilöiden välisen kemian. Onko tulossa siis kertomus henkilöistä, jotka käyvät tappiollista sotaa- myös keskenään?
Kertomus on ajautunut vähemmän suunniteltuun suuntaan. Nähtävästi Gilmeristä ja Laurdonista ei saa kavereita tekemälläkään. Laurdon käsien teilaaminen oli ennalta suunnittelematon tapaus, jolla ei sittenkään taida olla kauaskantoisia seurauksia. Kunhan nyt saatiin Gilmerillekin tuollainen empatian puuska. Ja oman hahmon kurmuttamisessa on aina oma viehätyksensä. Welhimiä ei vieläkään näy mutta eipä ole vielä tarviskaan.
Graf on joutunut muista eroon ja hän nyt palloilee samassa luolistossa kuin Welhimkin, mutta siitä ei kellään -edes lukijalla- ole aavistustakaan. Pitää muistaa selittää, miten hän on sinne joutunut.
Ai niin, laitan tähän vielä ettei unohdu: Laurdon kuolee kun Kaaos hyökkää Othorteniin. Samalla Gaeredhel ottaa hänen paikkaansa kakkoshahmona. Sad but true.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.