IRC-Galleria

Nuutti|

Nuutti|

“Never forget how beautiful you are.” – Gerard Way

Hesari pissaa niskaan.Maanantai 08.03.2010 16:58

Alkuperäiselle keikalle Areenaan myytiin 7 300 lippua, ja lopulta keikka järjestettiin Helsingin jäähallissa, jossa oli paikalla 4 300 kuulijaa.

Heistä innokkaimmat tulivat jäähallin ovelle palelemaan jo sunnuntaiaamuna.

Suomalaisfanit tekivätkin varmasti kaikkensa. Kiljumisesta ja mukana laulamisesta päätellen ei olisi ainakaan voinut päätellä, että hallissa oli paljon tyhjiä paikkoja.

Parhaansa yritti myös Tokio Hotel. Futuristinen lavarakennelma kolmen metrin korkeuteen nostettuine rumpuineen, valot ja tulipalloja sylkevä pyrotekniikka antoivat silmänruokaa.

Jäähallissa kuultiin yllättävän monta kappaletta saksaksi, mikä tuntui miellyttävän yleisöä. Musiikillisesti Tokio Hotel kuulostaa aika perinteiseltä rockbändiltä. Raskaimmillaan se käy pophevin puolella, mutta linja venyy myös kitarapoppiin ja balladeihin.

Bill Kaulitz on näyttävä androgyyninen keulakuva, mutta laulajana vain keskinkertainen. Simppelimmät popnumerot Kaulitzilta vielä sujuvat, mutta puhti loppuu aggressiivisemmassa rutistuksessa.


1) Oliko porukkaa muka vaan n. 4300 !?!?
2) Jo lauantai-iltana, ääshoul.
3) Todellakin saksankieliset kappaleet miellytti.
4) POPHEVI? :''''''D
5) Bill ei todellakaan ole keskinkertainen laulaja. Mees prkl Heikki Saukkomaa ite laulaan ja katotaan kuka on keskinkertainen.
6) Helsingin sanomat osaa taas. (Y)
Ei osaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.