IRC-Galleria

NylonNinja

NylonNinja

Niinpä niin

Kello 1.54Tiistai 05.06.2007 04:55

Eli tylsäääää! Kello on just nyt 1.36 mut kirjotuksen jälkeen myöhempi. Pikkusen väsyny olo mut ei halua nukkua! Hekja vetää sikeitä täyttä häkää tossa jaloissa ja mulla ei edes tule mieleen mitä kuuntelis samalla ku kirjottaa. Tein äsken taas tommosen musa jutun. Ne on kyllä hauskoja :).

Keksiviikkona isä lähtee Berliiniin (saa tuoda tuliaisia tai joutuu palaamaan sinne takas) ja siksi tulee leppone päivä ku äiti on töissä ja oon lapsenlikkana. Tosin kumpikin hengailee vaan ulkona tai menee mummolaan nii ei oo paljo hommaa. Ja mitä luultavammin syödään jotain oikke hyvää (kiinalaista) sen vuoksi et isä ei oo kotona. Partyt pystyyn heti ku katoaa koneeseen :D. Ja sit torstaina mennään mökille. En haittaa ku voi vaikka ottaa aurinkoa ja lukea koko ajan pihalla kahden päivän ajan. Sitten lauantaina kotio ja iskä tulee sunnuntaina ja tiistai aamuna riparille lähtö n__n happyyy. Jotai tekemistä tähän tylsyyteen.

Juhannus taas menee koiranäyttelyssä ja sitten odottaen että heinäkuu tulis jo. Koska sitten (hope so) pääsee Helsinkiin! *yleisö tekee aallon* kiitos kiitos olette ihana yleisö. *Kröhöm* ja se onki kesän kohokohta. Elokuuta en vie ees ajattele tai alkaa masentaa ku on vasta kolmas loma päivä menossa :D tai neljäs riippuu miten sen laskeskelee. JA nyt loppukevennykset!

Viikon huonoin vitsi :
Virtanen oli kesäleskenä vaimon ollessa Kanarialla loman vietossa.Joka ilta hän päätti heittää kolikolla lähtisikö kapakkaan vai jäisikö kotiin. Yhtenä iltana hänen piti heittää kolikkoa seitsemän kertaa ennen kapakkaan pääsyä.

(Ja yleisö tikahtuu itkuun)

Viikon huonoa vitsiä parempi vitsi:
Ruotsalainen saapui baarin vessasta ja huomasi erään miehen ,joka oli hänen mielestään selvästi ruotsalainen.Niinpä hän käveli miehen luokse ja kysyi :-

Anteeksi en tahdo mitenkään loukata , mutta oletteko ruotsalainen?
- Kyllä,itse asiassa olen
-Ihanko totta? Mistäpäin Ruotsia olette?
-Malmöstä.
-Malmöstä!Niin minäkin!Mistäpäin Malmöä?
-Synnyinkotini sijaitsee Böggatanilla.
- Ei kai? Itsekkin olen lähtöisin samasta paikasta. Mikä numero?
-Böggatan 12.
-Mikä yhteensattuma! Samasta talosta olen minäkin!

Sivullinen asiakas siinä kuiskasi sitten baarimikolle
-Iloinen jälleennäkeminen vai?
- Ehei suinkaan , baarimikko tokaisi. -Toinen Karlssonin kaksosista vain kävi vain äsken vessassa.

(Ja nyt yleisö jo kiljuu armoa lyöden päitään penkkeihin)

Ja tähän loppuu illan vitsi pörssi. Lisää huonoja laaduttomia juttuja tulee ajan kuluessa. Älkää liukastelko kesäteillä! *poistuu rakennuksesta*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.