IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

HiCC. C:Keskiviikko 01.10.2008 19:10

Hammaslääkäris olin tnä. Ei reikiä, edelleenkää. mulla ei oo ikin reikii, ei ees alkavii :-D nyt ne laitto vaa kolme hammast silleen niiku seurantaan et jos niihi alkaa muodostuu jtn ku mun ikenet on niiden kohalt niiku vähä tulehtuneet (= liian raju hampaiden harjaus kuulemma XDXD)
Poljin sinne kiltisti pyörälläni suoraan himasta vaikka olisi pitänyt olla 45 minuuttia koulussa, tavallaan siis lintsasin mutta ei väliä. Odotin siäl nätisti ft. tupsupiponi jota hipelöin hermostuneesti koko odotuksen ajan kunnes semmoinen aik boheemin näköinen nuori naishenkilö pyysi minut huoneeseen 2. Menin siihen ihmepenkille makaamaan ja valitsin aurinkolasit. Otin keltaiset =)
Sitten se se venyttile vähän poskia ja näin ja puhu jotain hammaslääkäreiden ihmekieltä siis esmes.
Hammas 8670 A seurantaan, hammas a, b ja c 543 paikoillaan yms.
Operointi loppui ja sain luvan nousta, nousin kuitenkin sen verran nopeasti että kolautin pääni siihen hököttimeen yläpuolellani. Ennen kuin lähdin sain söpön keltaisen lapun jossa luki että pitää seuraavan kerran tulla vasta vuoden 2010 kesällä =)
... ja sain sitä banaani tahnaa suuhun :'(

... sitten menin hakemaan alepasta batteryn ja muumitikkareita kunnes menin kouluun jossa oli matikan koe jonka tein oikein hyvin kai kiitos viime yön yö unet vieneen tsekkaus lapun takia josta oli paaaljon hyöytyä :---) meinasin tosin jäädä kiinni mutten onneksi jäänyt.

Ja sitten! ÄÄ. Luokanvalvojani päätti ilmoittaa että olen kuulemma saanut jälkkää myöhästyttyäni MUKA kolme kertaa D': ei voi olla! oon myöhästyny tasan kaks kertaa matikan tunnilt ensin 20 minuuttia ja sitten melki tunnin koska nukuin pommiin :'<

BTW. Se tulee olemaan elämäni ensimmäinen jälki-istunto :----D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.